Aperitiv din branza de burduf

Aperitiv din branza de burduf

Aperitiv din branza de burduf - cu aceasta reteta vei prepara cat ai clipi aperitive din branza. Sunt foarte gustoase datorita branzei de burduf foarte aromata in combinatie cu sardelele afumate si ceapa. Se pot consuma pe paine prajita sau direct de pe platou.

Specificromanesc
Timp prepararelaborios
Statusconsacrat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  craciun  revelion  
Ingrediente
  • bere50 ml
  • ceapa alba1 bucata
  • sardine4 bucati
  • chimen1 lingurita
  • sare0 dupa gust
  • smantana100 ml
  • branza burduf500 g
Preparare

Branza se marunteste cu furculita (daca folositi cas, il dati prin masina de tocat), se adauga berea, smantana, sardinele afumate tocate marunt, o lingurita rasa de chimen macinat si ceapa rasa.

Compozitia se amesteca bine si se sareaza dupa gust.

Compozitia se serveste in aceeasi zi, aranjata pe platou, ornata cu masline si gogosari sau pe felii de paine prajita.

Recomandari