Retete paste

Drob de spanac si ciuperci
Drob de spanac si ciuperci

Postul Pastelui e cea mai potrivita perioada sa gusti din deliciosul drob de spanac si ciuperci!

Placinta cu urzici si praz
Placinta cu urzici si praz

In Postul Pastelui va oferim o surpriza picanta sub forma de placinta cu urzici si praz. La aceasta placinta merge sa servesti un vin rosu de sezon. Este delicioasa atat calda cat si rece. Pofta buna!

Salata de spanac cu sos vinaigrette Dijon
Salata de spanac cu sos vinaigrette Dijon

O salata cu un gust usor dar aromat, datorita sosului vinaigrette Dijon.

Perisoare de peste cu taitei chinezesti
Perisoare de peste cu taitei chinezesti

Un preparat clasic chinezesc, perisoarele de peste impreuna cu aromatii taitei si supa condimentata fac deliciul mesei de pranz!

Sos de leustean
Sos de leustean

Un sos perfect pentru gratarul de miel sau de peste, sosul de leustean este foarte aromat si gustos.

Cartofi cu ceapa
Cartofi cu ceapa

O garnitura la fel de gustoasa ca si friptura, cartofii cu ceapa la cuptor se potrivesc foarte bine preparatelor de pui.

Caved Catzutz
Caved Catzutz

Daca-ti plac preparatele pe baza de ficat, acest aperitiv va fi pe gustul tau. Aperitiv foarte gustos, Caved Catzutz se serveste rece, alaturi de acritura, la orice masa in familie. Se serveste cu castraveti acri, gogosari sau salata de rosii picante.

Pulpa de miel cu gutui
Pulpa de miel cu gutui

Friptura de miel este delicioasa daca adaugi in tava si cateva felii mari de gutui care ii vor spori aroma.

Bors de miel cu leustean
Bors de miel cu leustean

Aromata carne de miel se combina excelent cu leusteanul si cu ceapa verde calita.

Prajiturica de Paste cu cafea
Prajiturica de Paste cu cafea

Incearca acest desert delicios cu cafea si vei savura masa festiva de Paste la adevarata valoare!

Cozonac cu scortisoara
Cozonac cu scortisoara

O reteta de cozonac cu scortisoara, pentru o aroma deosebita si o consistenta perfecta pentru masa festiva de Paste.

Drob de peste
Drob de peste

Daca vreti sa renuntati la carnea de miel din drobul clasic, incercati acest drob de peste. Se poate prepara cu orice fel de carne alba de peste si este delicios. Se serveste rece, taiat felii groase, alaturi de vin alb, demisec.

Drob de curcan
Drob de curcan

Daca vreti sa renuntati la carnea de miel din drobul clasic, incercati acest drob de curcan. Este la fel de gustos ca si unul cu miel si mult mai usor digerabil. Se serveste rece, taiat felii groase, alaturi de rosii mici, cherry.

Drob de ciuperci
Drob de ciuperci

Daca vreti sa renuntati la carnea din drobul classic, incercati acest drob de ciuperci. Este la fel de gustos ca si unul cu carne si foarte hranitor. Drobul de ciuperci se serveste rece, taiat felii groase. Ideal pentru perioada postului.

Oua umplute cu telemea si piper
Oua umplute cu telemea si piper

Aperitivul preferat pentru masa de Paste, oualele fierte sunt foarte gustoase in combinatie cu telemeaua de oaie sarata.

Oua umplute cu sos Pesto
Oua umplute cu sos Pesto

Aperitivul preferat pentru masa de Paste, oualele umplute sunt foarte gustoase mai ales daca se foloseste si delicatul sos Pesto.

Oua umplute cu ciuperci si maioneza
Oua umplute cu ciuperci si maioneza

Aperitivul preferat pentru masa de Paste, oualele umplute cu ciuperci sunt foarte gustoase si se pregatesc imediat.

Biscuiti festivi
Biscuiti festivi

Incearca aceasta reteta de biscuiti speciali de Paste. Gustul si forma lor inedita vor incanta pe toata lumea!

Miel cu sos de menta si hrean
Miel cu sos de menta si hrean

Aromata carne de miel se combina excelent cu menta proaspata si savoarea hreanului iute.

Sos de ciocolata
Sos de ciocolata

Iata o reteta rapida care te va ajuta sa pregatesti un sos de ciocolata delicios pe care il poti folosi fie sa umpli clatitele tale preferate, fie sa ornezi o prajitura sau un tort.

Recomandari