Retete paste

Postul Pastelui e cea mai potrivita perioada sa gusti din deliciosul drob de spanac si ciuperci!

In Postul Pastelui va oferim o surpriza picanta sub forma de placinta cu urzici si praz. La aceasta placinta merge sa servesti un vin rosu de sezon. Este delicioasa atat calda cat si rece. Pofta buna!

O salata cu un gust usor dar aromat, datorita sosului vinaigrette Dijon.

Un preparat clasic chinezesc, perisoarele de peste impreuna cu aromatii taitei si supa condimentata fac deliciul mesei de pranz!

Un sos perfect pentru gratarul de miel sau de peste, sosul de leustean este foarte aromat si gustos.

O garnitura la fel de gustoasa ca si friptura, cartofii cu ceapa la cuptor se potrivesc foarte bine preparatelor de pui.

Daca-ti plac preparatele pe baza de ficat, acest aperitiv va fi pe gustul tau. Aperitiv foarte gustos, Caved Catzutz se serveste rece, alaturi de acritura, la orice masa in familie. Se serveste cu castraveti acri, gogosari sau salata de rosii picante.

Friptura de miel este delicioasa daca adaugi in tava si cateva felii mari de gutui care ii vor spori aroma.

Aromata carne de miel se combina excelent cu leusteanul si cu ceapa verde calita.

Incearca acest desert delicios cu cafea si vei savura masa festiva de Paste la adevarata valoare!

O reteta de cozonac cu scortisoara, pentru o aroma deosebita si o consistenta perfecta pentru masa festiva de Paste.

Daca vreti sa renuntati la carnea de miel din drobul clasic, incercati acest drob de peste. Se poate prepara cu orice fel de carne alba de peste si este delicios. Se serveste rece, taiat felii groase, alaturi de vin alb, demisec.

Daca vreti sa renuntati la carnea de miel din drobul clasic, incercati acest drob de curcan. Este la fel de gustos ca si unul cu miel si mult mai usor digerabil. Se serveste rece, taiat felii groase, alaturi de rosii mici, cherry.

Daca vreti sa renuntati la carnea din drobul classic, incercati acest drob de ciuperci. Este la fel de gustos ca si unul cu carne si foarte hranitor. Drobul de ciuperci se serveste rece, taiat felii groase. Ideal pentru perioada postului.

Aperitivul preferat pentru masa de Paste, oualele fierte sunt foarte gustoase in combinatie cu telemeaua de oaie sarata.

Aperitivul preferat pentru masa de Paste, oualele umplute sunt foarte gustoase mai ales daca se foloseste si delicatul sos Pesto.

Aperitivul preferat pentru masa de Paste, oualele umplute cu ciuperci sunt foarte gustoase si se pregatesc imediat.

Incearca aceasta reteta de biscuiti speciali de Paste. Gustul si forma lor inedita vor incanta pe toata lumea!

Aromata carne de miel se combina excelent cu menta proaspata si savoarea hreanului iute.

Iata o reteta rapida care te va ajuta sa pregatesti un sos de ciocolata delicios pe care il poti folosi fie sa umpli clatitele tale preferate, fie sa ornezi o prajitura sau un tort.
Recomandari
Newsletter Ele.ro





- person
"lucrurile sunt imposibile numai cand nu exista"