Retete paste

Placinta cu nuci - Daca va este pofta de un desert pufos si savuros, dar nu aveti prea mult timp la dispozitie, pentru ca va grabiti la o intalnire amoroasa sau una de afaceri, sau pur si simplu n-aveti chef sa stati prea mult in bucatarie, va recomandam aceasta reteta de placinta cu nuci, foarte

Placinta cu sunca si ardei gras - Atunci cand vine vorba de placinte, primul lucru la care te gandesti este placinta de mere sau placinta cu branza si stafide. De data aceata va recomandam o reteta de placinte cu sunca, cascaval si ardei gras. Placinta cu sunca si ardei gras este excelenta la orice

Salata Tango argentinian este un cocktail de legume insiropate cu suc de portocale, la care se adauga rulouri delicioase de sunca. Salata Tango argentinian arata foarte chic pe o masa festiva, poate fi servita ca si aperitiv.

Salata poloneza de sfecla se serveste ca antreu. Salata poloneza de sfecla are un gust savuros si un aspect de milioane. Aceasta salata este vitaminizanta 100%, datorita legumelor proaspete si fragede. Faceti-va plinul de vitamine, pentru ca intram in perioada de iarna si avem mare nevoie de ele.

Salata de pui cu rodii este ideala de sarbatori, aniversari sau alte evenimente importante. Salata de pui cu rodii se serveste ca aperitiv alaturi de alte bunatati festive. Se deosebeste de alte salate, prin gust desavarsit si aspect chic.

Salata de cruditati cu ciuperci este un deliciu de zile mari. Se serveste alaturi de alte bunatati, in general, din carne cum sunt fripturile, carne la gratar, chir si preparate din peste. Salata de cruditati cu ciuperci poate completa cu succes si un aperitiv. Cu aceasta salata de cruditati cu

Rosii portugheze - Nimic mai delicios decat o gustare de rosii portugheze, au un gust nemaipomenit de bun si sunt usor de preparat. Incearca rosiile portugheze si te vei convinge!

Rosiile umplute cu castraveti sunt foarte gustoase si simplu de preparat, delicioase pentru zile mari si sanatoase la orice masa. Rosiile umplute cu castraveti - gata in doi timpi si trei miscari sunt alegerea ideala daca nu vrei sa petreci mult timp in bucatarie.

Rosii umplute cu creveti - Un aperitiv delicios si rapid de preparat. Aveti nevoie de cateva rosii, oua si creveti si aperitivul e gata. Rosiile umplute cu creveti - simplu si gustos!

Orezul se poate inlocui cu galuste: se freaca o lingura de unt cu ou, pana se face ca o crema, se adauga sare, apoi faina, pana se face ca o smantana groasa. Se iau cu lingura si se dau drumul in ciorba in timp ce colocoteste. Se fierb 15 min.

Copii sunt mari amatori de dulciuri, iar aceste stelute vesele le vor face cu ochiul din prima. Colorate si dulci aceste stelute pot fi consumate ca mici gustari recompensa pentru cei cuminti. Putem prepara stelute de ziua lor, de sarbatori sau atunci cand vrem in casa un dulce.

Oua cu sos de verdeata sunt o mancare apetisanta de oua si cartofi, excelenta pentru mese festive. Aceste oua cu sos de verdeata au un gust desavarsit completat de aroma de verdeata si de branza. Platoul de oua cu sos de verdeata se poate servi alaturi de un vin alb ,bine racit, va fi un deliciu

Daca va place carnea de miel si vreti sa preparati ceva special, care va fi pe placul oricui, va recomandam costite picante de miel. Apetisante si crocante aceste costite picante de miel vor starni pofta tuturor participantilor la gratar. Aceste costite picante de miel servite cu sos marinat

Frigerea la gratar este un procedeu bland, care ne scapa de neplacerile prajitului in grasime, furnizandu-ne mereu cate o savoare noua, asa cum se intampla daca preparam un gratar de miel cu lamaie si menta. Acest miel cu lamaie si menta va aduce cate ceva din savoarea si placerile orientale.

Pentru o iesire la gratar in zilelel insorite de Paste si dupa, incercati o reteta mai deosebita de gratar de miel cu sos de branza. Acest gratar de miel cu sos de branza este deosebit de savuros si fraged. Amestecul de ierburi fragezeste carnea iar branza da acestui gratar de miel cu sos de branza

Unul din cele mai delicioase moduri de a consuma carnea de miel, oaie sau berbec este pastrama la gratar. Pentru ca a trecut Pastele si incepe sezonul iesirilor la iarba verde si al gratarelor cu prietenii, incercati o pastrama la gratar cu carne de miel. Cu aceasta pastrama la gratar veti prepara

Daca vreti sa pregatiti carne de miel si vreti sa incercati o reteta noua, atunci reteta de frigarui cu sos picant este binevenita. Cu aceasta reteta de frigarui cu sos picant carnea de miel va fi mai frageda ca oricand si mult mai usoara. Gustul merelor si al celorlalte mirodenii vor da o savoare

Pentru ca este 1 Mai si vom iesi majoritatea la un gratar va oferim o reteta savuroasa de cotlet de miel la gratar. Acest cotlet de miel la gratar se prepara usor si poate fi facut si la gratarul de la cuptor. Cotlet de miel la gratar este un preparat apetisant, care pe langa aspect are o aroma

Gratar de miel marinat in sos de iaurt este o reteta culinara delicioasa pentru masa de Pasti sau pentru un gratar la iarba verde, in zilele libere din Mai sau in weekend-uri. Carnea de miel pregatita dupa reteta de gratar de miel marinat in sos de iaurt va fi mai frageda si va avea o aroma

Daca v-ati plictisit de retetele traditionale de miel, incercati un miel la gratar. Acest delicios miel la gratar este excelent pentru zilele de dupa Paste, cand toata lumea e dornica de iesit la iarba verde. Cu aceasta reteta de miel la gratar va veti delecta si veti constata ca mielul astfel
Recomandari
Newsletter Ele.ro





- person
"despre fonduri europene nerambursabile"