Costite picante de miel

Costite picante de miel

Daca va place carnea de miel si vreti sa preparati ceva special, care va fi pe placul oricui, va recomandam costite picante de miel. Apetisante si crocante aceste costite picante de miel vor starni pofta tuturor participantilor la gratar. Aceste costite picante de miel servite cu sos marinat

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii800 kcal
Recomandat pentru Evenimente
paste  
Ingrediente
  • miere4 linguri
  • mustar1 lingurita
  • sare0 dupa gust
  • piper0 dupa gust
  • boia iute0 dupa gust
  • sos de soia2 linguri
  • otet de vin2 linguri
  • verdeata1 legatura
  • costite de miel2 kg
Preparare

Se amesteca mierea cu mustar, piper rosu, sosul de soia si otet;

Se spala carnea, se sterge, se unge cu marinata si se lasa 2-3 ore sa se patrunda bine;

Se scot costitele de miel, se sterg, se aseaza pe gratar si se frig cand pe o parte cand pe alta, ungandu-se din cand in cand cu marinata. Cand sunt gata se servesc cu verdeata tocata pe deasupra.

Tips

Servim aceste costite de mielcalde impreuna cu legume delicioase, preparate tot la gratar, gen cartofi, morcovi, ceapa.

Recomandari