Cotlet de miel la gratar

Cotlet de miel la gratar

Pentru ca este 1 Mai si vom iesi majoritatea la un gratar va oferim o reteta savuroasa de cotlet de miel la gratar. Acest cotlet de miel la gratar se prepara usor si poate fi facut si la gratarul de la cuptor. Cotlet de miel la gratar este un preparat apetisant, care pe langa aspect are o aroma

Specificromanesc
Timp prepararerapid
Statustestat
Calorii350 kcal
Recomandat pentru Evenimente
paste  
Ingrediente
  • ulei de floarea-soarelui2 linguri
  • usturoi uscat4 capatani
  • rozmarin2 linguri
  • sare0 dupa gust
  • piper0 dupa gust
  • sorici1 bucata
  • costite de miel8 bucati
Preparare

Se curata carnea curatata de pielite se sareaza, se freaca cu usturoi si se presara cu rozmarinul tocat;

Se freaca gratarul cu soricul, se asaza feliile de carne si se prajesc pe jar pe ambele parti, aproximativ 10 minute, stropindu-le intre timp cu ulei;

Tips

Aceste cotlete de miel la gratar se servesc calde cu salata de cartofi sau cu cartofi natur si salata verde.

Recomandari