Rosii umplute cu castraveti

Rosii umplute cu castraveti

Rosiile umplute cu castraveti sunt foarte gustoase si simplu de preparat, delicioase pentru zile mari si sanatoase la orice masa. Rosiile umplute cu castraveti - gata in doi timpi si trei miscari sunt alegerea ideala daca nu vrei sa petreci mult timp in bucatarie.

Specificromanesc
Timp prepararerapid
Statusconsacrat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
nunta  botez  zile de nastere  paste  
Ingrediente
  • castravete verde4 bucati
  • lamaie1 bucata
  • rosie6 bucati
  • marar1 legatura
  • ulei de masline1 lingura
  • sare0
  • piper0 dupa gust
Preparare

Rosiile se spala, li se taie capacelul, se scobesc de miez, se presara cu sare si piper in interior si se lasa sa se scurga cu taietura in jos;

Castravetii se spala, se curata de coaja, se dau pe razatoarea cu gauri mari, se sareaza si se lasa intr-un castronel cateva minute;

Dupa cateva minute, se scurg castravetii de zeama, se amesteca cu ulei, zeama de lamaie si marar;

Se umplu rosiile cu salata de castraveti.

Tips

Se servesc atat ca si aperitiv, cat si garnitura la diferite preparate.

Recomandari