Conopida cu ciuperci la cuptor

Conopida cu ciuperci la cuptor

Conopida cu ciuperci la cuptor - Aceasta reteta de conopida este una avantajoasa, atat di privinta ingredientelor cat si a timpului de preparare. Conopida cu ciuperci la cuptor poate ajunge una din retetele preferate tocmai din aceste motive.

Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • ciuperci500 g
  • ou1 bucata
  • cascaval2 linguri
  • smantana1 pahar
  • conopida1 kg
Preparare

Conopida se desface in buchetele, se lasa timp de 20 de minute in apa sarata, apoi se clateste cu apa rece, se fierbe si se lasa sa se scurga intr-o strecuratoare;

Ciupercile se dau in clocot cateva minute, apoi se calesc in ulei;

Se presara pesmet pe baza tavii, se pune jumatate din cantitatea de conopida fiarta, apoi un strat de ciuperci, iar la sfarsit inca un strat din conopida ramasa;

Se presara cu cascaval ras, se toarna smantana batuta cu ou si se da la cuptor timp de 20-30 de minute la foc mediu;

Se asezoneaza cu verdeata.

Tips

Cititi si aceasta reteta de conopida: Tarta cu sunca si conopida

Recomandari