Gratar de miel cu sos de branza

Gratar de miel cu sos de branza

Pentru o iesire la gratar in zilelel insorite de Paste si dupa, incercati o reteta mai deosebita de gratar de miel cu sos de branza. Acest gratar de miel cu sos de branza este deosebit de savuros si fraged. Amestecul de ierburi fragezeste carnea iar branza da acestui gratar de miel cu sos de branza

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii500 kcal
Recomandat pentru Evenimente
paste  
Ingrediente
  • ou2 bucati
  • patrunjel1 legatura
  • cimbru1 fir
  • sare0 dupa gust
  • piper0 dupa gust
  • branza burduf200 g
  • carne de miel1 kg
  • suc de rosii300 ml
  • untura50 g
Preparare

Se spala carnea, se portioneaza, se condimenteaza cu sare si piper si se pune pe gratar, intorcand-o de cateva ori;

Se amesteca branza cu ouale, intr-o craticioara se topeste untura si se caleste in ea amestecul obtinut, turnand dupa cateva minute sucul de rosii si presarand patrunjel verde si cimbru proaspat tocat marunt;

Se mai adauga putina apa in asa fel incat sa se formeze un sos picant si iute de la branza. Se toarna peste gratar si se serveste cald.

Recomandari