Pastrama la gratar

Pastrama la gratar

Unul din cele mai delicioase moduri de a consuma carnea de miel, oaie sau berbec este pastrama la gratar. Pentru ca a trecut Pastele si incepe sezonul iesirilor la iarba verde si al gratarelor cu prietenii, incercati o pastrama la gratar cu carne de miel. Cu aceasta pastrama la gratar veti prepara

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii400 kcal
Recomandat pentru Evenimente
paste  
Ingrediente
  • ulei de floarea-soarelui10 ml
  • vin alb125 ml
  • usturoi uscat2 capatani
  • sare20 g
  • boia dulce2 g
  • carne de miel1 kg
Preparare

Se face o pasta din usturoi pisat, piper, sare, cimbru, boia;

Se taie carnea felii, se unge cu pasta de condimente si se lasa 1 ora;

Se unge gratarul si se pune carnea la fript, se lasa pana se face aurie.

Tips

Pastrama la gratar se serveste pe fund de lemn, alaturi de mujdei de usturoi si mamaliguta calda.

Recomandari