Frigarui cu sos picant

Frigarui cu sos picant

Daca vreti sa pregatiti carne de miel si vreti sa incercati o reteta noua, atunci reteta de frigarui cu sos picant este binevenita. Cu aceasta reteta de frigarui cu sos picant carnea de miel va fi mai frageda ca oricand si mult mai usoara. Gustul merelor si al celorlalte mirodenii vor da o savoare

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii300 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  paste  
Ingrediente
  • ardei iute1 bucata
  • mar3 bucati
  • mustar1 lingurita
  • ulei de floarea-soarelui3 linguri
  • cimbru1 lingurita
  • sare0 dupa gust
  • piper0 dupa gust
  • pasta de tomate300 ml
  • boia dulce1 lingurita
  • carne de miel1500 g
Preparare

Se spala carnea, se curata de pielite si se taie in cuburi de 2-3 cm. Se dau cu sare si piper si se tropesc cu ulei, se acopera cu un capac, se lasa deoparte macar jumatate de ora;

Se curata merele de seminte si se taie felii;

Pe betele umede de frigarui se pun bucatile de carne, intercalate de felii de mar. Se asaza pe gratarul bine incins si se coc cate 10 minute pe fiecare parte;

Se intorc atunci cand se desprind usor de gratar si se servesc cu un sos picant, facut din suc de rosii amestecat cu boia, boabe de mustar, cimbru, sare, piper si ardei tocat.

Tips

In loc de miel pentru aceste frigarui cu sos picant se poate folosi carne de manzat.

Recomandari