Retete paste

O explozie de culori si arome si foarte multe vitamine intr-o salata gustoasa, perfecta pentru detoxifierea de primavara.

Se prepara extrem de usor si este plina de vitamine si fibre naturale. Se poate servi ca atare, sau ca garnitura la gratar de carne sau peste.

Un aperitiv potrivit in orice ocazie, tartinele cu conopida sunt gustoase, aromate si usor digerabile. Se poate folosi si branza de vaci in loc de cea Gouda, pentru un gust mai dietetic. Nu uita de efectul detoxifiant al conopidei si de complexul de vitamine din branza Gouda.

Supele creme sunt mult mai cremoase si mai rafinate decat supele normale, incercati aceasta reteta de supa crema de mazare.

Mazarea ca preparat de post sau nu este intotdeauna binevenita. Este usor de pregatit, gustoasa, hranitoare si poate fi servita simpla sau ca garnitura la diferite mancaruri pe care le pregatiti pentru masa de Paste.

Cotlete de miel cu miere - o reteta inedita pentru a prepara cotlete de miel la gratar. Se prepara rapid si este o varianta minunata pentru a petrece o zi de Paste in aer liber. Sosul ii va da carnii de miel o aroma deosebita.

Cotlete de miel cu sos barbeque - o reteta usoara pentru a prepara cotlete de miel delicioase. Carnea de miel, marinata 1-2 ore va avea un gust divin dupa ce va fi preparata la gratar. O puteti servi cu salata verde.

Miel condimentat la gratar - o mancare traditionala din bucataria romaneasca. Un preparat potrivit pentru masa de Paste, rapid, gustos si sanatos. Sosul din miere, otet si condimente ii va da carnii de miel o fragezime uimitoare si un gust delicios.

Ciulama de ciuperci (bureti)- o mancare traditionala din bucataria romaneasca. Ciulamaua de ciuperci este ideala langa o mamaliguta.

Pulpa de miel la grill cu sos - o reteta foarte gustoasa de miel la cuptor si un sos ce ii confera o savoare deosebita. Pregateste aceasta reteta pentru o zi de Paste petrecuta in familie. O poti servi cu garnitura de legume la abur sau pur si simplu cu salata verde.

Pulpa de miel preparata la cuptor este o mancare perfecta pentru o masa festiva, in aceasta reteta mielul este uns din belsug cu mustar, care devine crocant cand se coace, iar in interior predomina gustul de usturoi.

Iata ce puteti face cu ouale pe care nu le-ati folosit cu ocazia Pastelui - obtineti un aperitiv din oua inedit.

Aceasta placinta de spanac cu branza sunt piesele de rezistenta ale fiecarei sarbatori - insa pot fi consumate excelent in fiecare zi a anului!

Aceste bruschete cu rosii reprezinta un aperitiv simplu si delicios. Otetul balsamic le confera o aroma speciala, iar busuiocul poate fi inlocuit, insa este indicat cel proaspat, plin de savoare pentru un gust si o aroma deosebite.

Pandispan economic - Pandispan sau pain de Spain se consuma ca atare presarat cu zahar pudra, glazura sau creme, insa poate fi folosit cu succes la prepararea diferitelor prajituri si torturi. Pandispanul economic este o prajitura de casa gustoasa si pufoasa.

Tarta cu crema de ciocolata - Toti avem prajitura noastra preferata, pe care o redescoperim si de care ne reindragostim de fiecare data cand gustam din ea. Va propunem o reteta noua de tarta cu ciocolata foarte delicioasa. Tarta cu crema de ciocolata este un deliciu numai bun de rasfatat familia si

Cotlete de porc cu ciuperci - Bucura-te de o mancare delicioasa de sarbatori, preparand aceasta friptura de porc cu ciuperci. Cotletele de porc cu ciuperci te vor incanta cu savoarea si gustul deosebit! Pofta buna!

Ciupercile umplute cu costita se servesc sub forma de aperitiv cald. Ciupercile umplute cu costita au un gust irezistibil si arata spectaculos pe frunze fragede de salata. Acest aperitiv imbina perfect gustul proaspat al ciupercilor cu cel bogat al costitei.

Pui cu telina si maioneza - Aceasta reteta este nelipsita de pe masa romanilor de sarbatori, pe langa alte bucate delicioase. Pui cu telina si maioneza se serveste rece, ca aperitiv.

Crochete de ciuperci cu sos de smantana, ce poate fi mai apetisant, decat niste crochete rotunde pline de ciuperci si asezonate cu un sos delicios de smantana? Crochetele de ciuperci cu sos de smantana vor fi, cu siguranta, o alegere inteleapta in orice moment al zilei.
Recomandari
Newsletter Ele.ro





- person
"detalii la www.fondurile-structurale.com"