Bruschete duble cu rosii

Aceste bruschete cu rosii reprezinta un aperitiv simplu si delicios. Otetul balsamic le confera o aroma speciala, iar busuiocul poate fi inlocuit, insa este indicat cel proaspat, plin de savoare pentru un gust si o aroma deosebite.
Recomandat pentru Evenimente
pasteIngrediente
- branza mozzarella225 g
- rosie6 bucati
- usturoi uscat3 catei
- ulei de masline60 ml
- otet balsamic30 ml
- busuioc10 g
- sare0 dupa gust
- piper500 mg
- bagheta1 bucata
- rosii uscate55 g
Preparare
Preincalziti cuptorul sau gratarul la 200 grade C.
Intr-un vas mare amestecati rosiile lunguiete, rosiile uscate in ulei, otet balsamic, busuioc, sare si piper, si lasati amestecul sa se "odihneasca" 10 minute.
Taiati bagheta in felii de 7 - 8 cm si asezati feliile pe gratar intr-un singur rand; lasati-le pe gratar 2 minute, pana se rumenesc.
Pe fiecare felie puneti parti egale de amestec si garnisiti cu branza mozzarella rasa. Puneti pe gratar 4 - 5 minute sau pana cand se topeste branza.
Recomandari
Newsletter Ele.ro





- person
"zambeste iar si priveste putin:orice pahar jumatate gol mereu e si jumatate plin"