Pandispan economic

Pandispan economic

Pandispan economic - Pandispan sau pain de Spain se consuma ca atare presarat cu zahar pudra, glazura sau creme, insa poate fi folosit cu succes la prepararea diferitelor prajituri si torturi. Pandispanul economic este o prajitura de casa gustoasa si pufoasa.

Specificspaniol
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  craciun  revelion  paste  
Ingrediente
  • zahar1 cana
  • cafea neagra1 ceasca
  • ou6 bucati
  • ulei de floarea-soarelui5 picaturi
  • zahar vanilat1 pachet
  • faina1 cana
Preparare

Se bat cu mixerul zaharul si ouale, se adauga zaharul vanilat, ceasca cu ulei, apoi se pune faina;

Se unge o tava de cozonac cu ulei, se pune folie de aluminiu, se varsa continutul in tava respectiva si se baga la cuptorul deja incalzit cu putin timp inainte pana devine auriu.

Tips

Cititi si aceasta reteta de pandispan: Pandispan

Recomandari