Aperitiv din oua de Paste

Iata ce puteti face cu ouale pe care nu le-ati folosit cu ocazia Pastelui - obtineti un aperitiv din oua inedit.
Recomandat pentru Evenimente
pasteIngrediente
- ceapa alba4 linguri
- ou8 bucati
- sunca presata4 linguri
- telemea4 linguri
- crutoane0 cani
Preparare
Preincalziti cuptorul la 200 de grade Celsius.
Fierbeti ouale (puneti ouale intr-o cratita plina cu apa rece si un praf de sare, dati intr-un clocot si stingeti imediat focul, lasand ouale in apa clocotita 10 - 12 minute), apoi lasati-le la racit si curatati-le.
Taiati ouale pe jumatate si scoateti galbenusurile intr-un bol. In acelasi bol adaugati crema de branza, ceapa si sunca, amestecati bine si umpleti ouale cu pasta respectiva.
Puneti jumatatile de oua intr-o tava, dati cu putin ulei si puneti deasupra crutoanele. Tineti la cuptor 4 - 6 minute, pana capata o crusta aurie, scoateti de la cuptor si serviti-le calde.
Recomandari
Newsletter Ele.ro





- person
"pentru a-ti crea o cariera trebuie sa sacrifici ceva,prin legea compensatiei."