Aperitiv din oua de Paste

Aperitiv din oua de Paste

Iata ce puteti face cu ouale pe care nu le-ati folosit cu ocazia Pastelui - obtineti un aperitiv din oua inedit.

Specificfrancez
Timp prepararerapid
Status
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
paste  
Ingrediente
  • ceapa alba4 linguri
  • ou8 bucati
  • sunca presata4 linguri
  • telemea4 linguri
  • crutoane0 cani
Preparare

Preincalziti cuptorul la 200 de grade Celsius.

Fierbeti ouale (puneti ouale intr-o cratita plina cu apa rece si un praf de sare, dati intr-un clocot si stingeti imediat focul, lasand ouale in apa clocotita 10 - 12 minute), apoi lasati-le la racit si curatati-le.

Taiati ouale pe jumatate si scoateti galbenusurile intr-un bol. In acelasi bol adaugati crema de branza, ceapa si sunca, amestecati bine si umpleti ouale cu pasta respectiva.

Puneti jumatatile de oua intr-o tava, dati cu putin ulei si puneti deasupra crutoanele. Tineti la cuptor 4 - 6 minute, pana capata o crusta aurie, scoateti de la cuptor si serviti-le calde.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Plantele medicinale folosite cu pricepere pot fi un real beneficiu pentru sanatatea noastra
  • person

    "pentru a-ti crea o cariera trebuie sa sacrifici ceva,prin legea compensatiei."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right