Ciuperci umplute cu costita

Ciuperci umplute cu costita

Ciupercile umplute cu costita se servesc sub forma de aperitiv cald. Ciupercile umplute cu costita au un gust irezistibil si arata spectaculos pe frunze fragede de salata. Acest aperitiv imbina perfect gustul proaspat al ciupercilor cu cel bogat al costitei.

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  craciun  revelion  onomastica  paste  
Ingrediente
  • ceapa alba2 bucati
  • ciuperci1 kg
  • ou2 bucati
  • ulei de floarea-soarelui0 dupa gust
  • usturoi uscat3 catei
  • sare0 dupa gust
  • piper0 dupa gust
  • cascaval250 g
  • costita porc150 g
  • sunca de praga200 g
Preparare

Ciupercile se curata, se spala, apoi li se rup coditele;

Se curata ceapa, se taie marunt si se caleste;

Costita si sunca se toaca, apoi se adauga peste ceapa:

Separat se fierbe un ou, se curata si se taie marunt;

Se face un mujdei de usturoi;

Dupa ce s-a rumenit putin ceapa su sunca si costita, se adauga oul fiert, oul crud si mujdeiul;

Cu acest amestec se umplu ciupercile, se asaza in tava, cu coditele drept garnitura, se stropesc cu ulei si se introduc la cuptor cca 30 de minute:

Cand sunt aproape rumenite, se presara cascavalul ras si se mai lasa inca 5 minute.

Recomandari