Placinta de spanac cu branza

Placinta de spanac cu branza

Aceasta placinta de spanac cu branza sunt piesele de rezistenta ale fiecarei sarbatori - insa pot fi consumate excelent in fiecare zi a anului!

Specificromanesc
Timp preparare
Status
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
paste  
Ingrediente
  • branza cheddar415 g
  • ceapa alba1 lingura
  • lapte1 cana
  • ou3 bucati
  • spanac515 g
  • unt2 linguri
  • sare1 praf
  • praf de copt1 lingurita
  • faina de grau1 cana
Preparare

Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius.

Puneti untul intr-o forma de copt de 23 cm si topiti untul in cuptor timp de 3 minute, apoi scoateti din cuptor.

Intr-un vas mare bateti ouale bine, amestecati faina, laptele si praful de copt. Cand amestecul este bine inchegat, adaugati branza, spanacul si ceapa.

Turnati amestecul in forma de copt cu untul topit si lasati la cuptor 35 de minute. Lasati la racit 45 de minute si taiati in forma de patrate.

Recomandari