Miel in crusta de mustar

Miel in crusta de mustar

Pulpa de miel preparata la cuptor este o mancare perfecta pentru o masa festiva, in aceasta reteta mielul este uns din belsug cu mustar, care devine crocant cand se coace, iar in interior predomina gustul de usturoi.

Timp prepararemediu
Status
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  paste  
Ingrediente
  • mustar1 cana
  • usturoi uscat3 catei
  • sare3 g
  • piper1 g
  • carne de miel4 kg
Preparare

Incingeti cuptorul la 180 de grade Celsius.

Asezonati mielul cu sare, piper si facand mici adancituri cu varful cutitului, introduceti feliile de usturoi din loc in loc.

Apoi ungeti mielul cu mustar si dati la cuptor pentru 1 ora si 20 de minute la foc mediu (50 - 60 grade Celsius) si lasati sa se odihneasca 20 de minute inainte de a servi.

Tips

Se poate folosi orice tip de mustar. Un mustar pe baza de boabe, gen taranesc este potrivit.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Fara perioada de gratie la scadenta facturilor
  • person

    "lucrurile sunt imposibile numai cand nu exista"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right