Oua umplute cu sos Pesto

Oua umplute cu sos Pesto

Aperitivul preferat pentru masa de Paste, oualele umplute sunt foarte gustoase mai ales daca se foloseste si delicatul sos Pesto.

Specificitalian
Timp prepararerapid
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
paste  
Ingrediente
  • ou12 bucati
  • patrunjel0 dupa gust
  • sare0 dupa gust
  • piper0 dupa gust
  • cascaval150 g
  • ceapa verde1 legatura
  • pesto300 g
Preparare

Ceapa verde si cateva fire de patrunjel se toaca marunt.

Cele 12 oua se pun la fiert 10 minute, sa iasa tari, apoi se curata si se taie in doua, pe lung.

Galbenusurile se amesteca cu cascavalul dat pe razatoare si ceapa verde, iar apoi cu sosul Pesto, sarea, piperul.

Se umplu jumatatile de ou cu compozitia, se orneaza cu patrunjel si se pun pe un platou, la frigider, 1 ora, inainte de servire.

Tips

Daca nu va place patrunjelul, se poate folosi busuioc.

Recomandari