Drob de ciuperci

Drob de ciuperci

Daca vreti sa renuntati la carnea din drobul classic, incercati acest drob de ciuperci. Este la fel de gustos ca si unul cu carne si foarte hranitor. Drobul de ciuperci se serveste rece, taiat felii groase. Ideal pentru perioada postului.

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statusconsacrat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
paste  
Ingrediente
  • ceapa alba2 bucati
  • ciuperci1 kg
  • ou5 bucati
  • patrunjel1 legatura
  • usturoi uscat2 catei
  • ulei de masline2 linguri
  • sare0 dupa gust
  • piper0 dupa gust
  • ceapa verde2 legaturi
Preparare

Ciupercile se curata de pielite, se toaca marunt si se pun la calit in ulei de masline, impreuna cu ceapa alba tocata si ea marunt.

Intr-un castron mare se amesteca apoi ciupercile cu ceapa verde si patrunjelul tocate marunt, cele 5 oua amestecate, usturoiul zdrobit, sare si piper.

Compozitia se aseaza in 2 tavi mari de chec, unse cu ulei si tapetate cu faina.

Tavile se dau la cuptor timp de 20-30 de minute, pana se rumeneste frumos la suprafata.

Tips

Se serveste rece, taiat felii groase.

Recomandari