Bors de miel cu leustean

Bors de miel cu leustean

Aromata carne de miel se combina excelent cu leusteanul si cu ceapa verde calita.

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
paste  
Ingrediente
  • ceapa alba4 bucati
  • morcov2 bucati
  • patrunjel2 fire
  • ulei de floarea-soarelui0 dupa gust
  • sare0 dupa gust
  • piper0 dupa gust
  • leustean1 legatura
  • bors1400 ml
  • carne de miel1 kg
  • ceapa verde2 legaturi
Preparare

Ceapa alba si morcovul se curata, se taie felii si se pun la fiert intr-o oala, in apa cu sare.

Ceapa verde se toaca marunt si se pune la calit in putin ulei de masline, apoi se da tigaia deoparte.

Carnea de miel se spala si se portioneaza, apoi se pune la fiert in oala cu zarzavat.

Dupa ce a fiert carnea se adauga ceapa verde calita si borsul si se mai lasa 10 minute la foc iute.

Se opreste focul si se pune verdeata tocata marunt, sare, piper si putina zeama de lamaie.

Tips

Se serveste fierbinte, alaturi de ardei iute.

Recomandari