Miel cu sos de menta si hrean

Miel cu sos de menta si hrean

Aromata carne de miel se combina excelent cu menta proaspata si savoarea hreanului iute.

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
paste  
Ingrediente
  • mustar2 linguri
  • usturoi uscat2 catei
  • menta2 linguri
  • sare0 dupa gust
  • piper0 dupa gust
  • smantana250 ml
  • carne de miel4 bucati
  • hrean4 linguri
Preparare

Se amesteca bine smantana cu hreanul ras si cu menta proaspata.

Usturoiul se zdrobeste si se amesteca bine cu sare si mustarul Dijon, apoi cu aceasta compozitie se ung bine cele 4 picioare de miel.

Frige pe gratar cele 4 picioare de miel pana se rumenesc, apoi aseaza cate unul pe fiecare farfurie si toarna sosul de smantana, hrean si menta peste acesta.

Tips

Se poate pune si tarhon in sosul demustar cu care se unge mielul pana la frigere.

Recomandari