Oua umplute cu telemea si piper

Oua umplute cu telemea si piper

Aperitivul preferat pentru masa de Paste, oualele fierte sunt foarte gustoase in combinatie cu telemeaua de oaie sarata.

Specificromanesc
Timp prepararerapid
Statusconsacrat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
paste  
Ingrediente
  • ou14 bucati
  • sare0 dupa gust
  • piper0 dupa gust
  • smantana100 g
  • branza de oaie300 g
  • ceapa verde1 legatura
Preparare

Ceapa verde si cateva fire de marar se toaca marunt.

Cele 14 oua se pun la fiert 10 minute, sa iasa tari, apoi se curata si se taie in doua, pe lung.

Galbenusurile se amesteca cu telemeaua data pe razatoare si ceapa verde, iar apoi cu smantana, sarea, piperul.

Se umplu jumatatile de ou cu compozitia, se orneaza cu marar si se pun pe un platou, la frigider, 1 ora, inainte de servire.

Tips

Daca nu va place mararul, se pot folosi masline negre.

Recomandari