Salata de spanac cu sos vinaigrette Dijon

O salata cu un gust usor dar aromat, datorita sosului vinaigrette Dijon.
Ingrediente
- ciuperci400 g
- migdale0 dupa gust
- spanac400 g
- sare0 dupa gust
- ceapa rosie2 bucati
- sos vinegreta0 dupa gust
- piper verde0 dupa gust
- branza de capra200 g
Preparare
Spanacul se.spala bine in apa rece apoi se rupe in fasii mari si se pune intr-un castron.
Se adauga ciupercile scurse bine de zeama din conserva, ceapa rosie taiata rondele subtiri, branza sarata de capra, sfaramata si migdalele prajite; se amesteca totul foarte bine.
Se adauga sare (daca mai este nevoie) si piper verde, se toarna sosul vinaigrette si se da la rece , la frigider, cel putin o ora, sa se amestece bine aromele.
Tips
Vinegreta se serveste imediat sau se rebate inainte de a fi servita, deoarece ingredientele se vor separa daca sunt lasate sa stea, astfel ca salata se amesteca din nou dupa ce o scoatem din frigider.