Dulceata si gem

Dulceata de prune nu trebuie sa iti lipseasca din camara. Aceasta este delicioasa, are o aroma perfecta pentru clatite, dar si alte prajituri. Iata mai jos o reteta super-rapida de dulceata de prune, care te va incanta.

Dulceata de ananas este perfecta pentru invitatii speciali. Aceasta are o aroma inedita, dar foarte savuroasa. O prepari super rapid si este perfecta pentru sarbatorile de iarna, mai ales pentru cozonaci.

Dulceata de trandafiri este una speciala, pe care orice gospodina iscusita trebuie sa stie sa o prepare. Aceasta se pregateste foarte usor, iar tu ii vei da gata pe invitatii tai cu un desert atat de aromat si special.

Dulceata de ardei iuti este o adevarata delicatesa. Aceasta se serveste alaturi de alte mancaruri, precum friptura, si nu ca desert. Are o aroma deosebita si va da preparatelor tale un gust rafinat, foarte elegant.

Profita de sezonul estival si pregateste-ti camara pentru iarna. Prepara o dulceata de pepene rosu gustoasa si savuroasa, in doar cativa pasi. Invitatii tai vor fi incantati de gustul sau uimitor si delicios..

Parfumatele piersici sunt ideale pentru o dulceata delicioasa. Incearca aceasta reteta. Nu este deloc complicata iar rezultatul te va bucura pe deplin. O poti folosi ca atare sau in completarea altor deserturi.

Dulceata de afine este o minunatie pe care trebuie sa o incerci. Se pregateste simplu si, peste iarna, va fi un deliciu pentru toata familia. Este ideala pentru clatite, papanasi si alte deserturi. Pofta buna!

Dulceata de trandafiri este de departe cea mai buna, cea mai parfumata, cea mai iubita dulceata! Desi modul de preparare nu este deloc simplu, rezultatul merita tot efortul iar la iarna te vei bucura de aroma trandafirilor. Incearc-o! Pofta buna!

Daca deja ai incercat gemul de gutui, este cazul sa testezi si acest gem de gutui si mere. Il poti prepara rapid si fara batai de cap iar la iarna toata familia va fi incantata. Spor la gatit si pofta buna!

Aromatele caise sunt minunata atat in compot cat si in dulceata. Pentru aceasta reteta de dulceata, alege caise bine coapte si bucura-te apoi de aroma acestui dulce deosebit de gustos. Spor la treaba!

Daca te-ai hotarat sa faci provizii pentru iarna, dulceata de mure ar trebui sa fie in fruntea listei. O poti folosi ca atare sau in diverse preparate si va fi un deliciu. Nu este deloc greu de pregatit. Incearca aceasta reteta!

Sunt convinsa ca nu iti lipseste din camara dulceata sau pelteaua de gutui, ori compotul preparat din aceste aromate fructe. Tocmai de aceea, te invitam acum sa pregatesti ceva inedit si absolut savuros: unt de gutui.

Dulceata de smochine are o aroma deosebita si se poate incadra foarte usor in categoria delicateselor culinare. Daca n-ai incercat pana acum acest preparat, este momentul sa te apuci de treaba. Iti garantam ca nu vei regreta!

Este o dulceata inedita, pe care sigur nu o vei gasi in alta parte. Practic, savoarea dulcetii este data de lamaie si zaharul vanilat, iar gustul aminteste putin de ananas. Pentru a o prepara aveti nevoie de unul sau doi dovlecei batrani, cei tineri nu fac dulceata la fel de buna.

Toamna este anotimpul conservelor, iar gemul de prune nu trebuie sa-ti lipseasca din camara. Pentru un plus de savoare, iti recomandam sa adaugi in timpul prepararii gemului de prune cateva cuisoare, un baton de vanilie si putina scortisoara. Rezultatul va fi unul delicios!

Marmelada din morcovi este un desert gustos si sanatos care va fi cu siguranta adorat atat de cei mici, cat si de adulti. Pentru ca suntem in post, iti recomandam cu incredere aceasta marmelada pe care o poti prepara si din dovleac.

Bucataresele vesele ne propun aceasta reteta de dulceata de visine si zmeura, este delicioasa si nu ar trebui sa lipseasca din camara niciunei gospodine.

Capsunele sunt fructe parfumate, gustoase, potrivite pentru prepararea multor deserturi. Gemul de capsune nu trebuie sa lipseasca din camara niciunei gospodine, tocmai de aceea doamna Laura Laurentiu va propune aceasta reteta de gem de capsune fara zahar.

Daca pana acum ai consumat gutuile doar proaspete sau in dulceata, e timpul pentru o reteta originala si racoritoare!

Dulceata de trandafiri este usor de facut si pastreaza tot parfumul trandafirilor, reprezentand un deliciu culinar perfect pentru vara.

Prepara un gem delicios si dulce-acrisor pe care sa-l servesti celor mici la micul dejun.

Daca erati convinse ca numai fructele pot fi folosite la prepararea dulcetii, iata ca va inselati: va prezint o dulceata super aromata numai buna de savurat la iarna!

Daca erati convinse ca nu aveti la ce folosi cojile de pepne rosu, iata ca va inselati: preparati o dulceata super aromata numai buna de savurat la iarna!

Pastreaza si la iarna aroma inconfundabila a coacazelor negre!

Pregateste-ti camara de toamna cu aceasta marmelada gustoasa din struguri proaspeti!

Incercati acest gem de banane alaturi de gauffre sau clatite... veti fi incantati! Acest gem de banane se prepara foarte rapid si este delicios.

Acest gem de cirese si zmeura este pur si simplu pe placul tuturor. In sezonul fructelor, puteti prepara o cantitate considerabila de gem din cirese si zmeura, iar cand aveti pofta scoateti din camara si preparati deserturi delicioase cu acest gem.

Alte delicii pline de vitamine sunt prunele si perele. Preparati din prune si pere un gem dulce acrisor, pe care il puteti folosi pentru prajituri, torturi, sosuri, cocktailuri... In plus acest gem de prune si pere este unul din cele mai putin pretentioase gemuri de preparat si este si foarte

Jeleu de lamaie - Cu acest jeleu de lamaie poti umple cateva mini tarte. Gustul dulce - acrisor al jeleului de lamaie se va combina foarte bine cu cel al tartelor. Sau poti unge pur si simplu o felie de paine prajita cu unt si cu acest jeleu. Delicios!

Jeleu de ananas - Cei indragostiti de fructe exotice, pot incerca aceasta reteta de jeleu de ananas foarte aromat si delicios. Jeleul de ananas se prepara foarte usor, incercati-l!
Recomandari
Newsletter Ele.ro





- person
""este rau sa avem vicii, dar este si mai rau sa traim fara ispite.""