Marmelada de struguri

Pregateste-ti camara de toamna cu aceasta marmelada gustoasa din struguri proaspeti!
Ingrediente
Preparare
Se spala foarte bine boabele de struguri si se aleg cele lovite sau stricate, apoi cele bune se pun la fiert.
Gutuile se curata de coaja, se taie in felii subtiri si se adauga peste struguri, la 5-6 minute, amestecand bine.
Se lasa la fiert la foc mic pana se inmoaie foarte bine toate ingredientele, apoi se lasa la racit si se trece prin sita sau prin blender.
Se amesteca pasta obtinuta cu zahar, proportional, si apoi se pune din nou la fiert, pana se ingroasa bine.
Se lasa la racit si apoi se depoziteaza in borcane spalate si uscate.
Tips
Se tine cel mai bine la frigider.
Recomandari
Newsletter Ele.ro





- person
"l-am gasit pe dumnezeu, tarziu, la 33 de ani cand m-am aflat fata in fata cu moartea mea, dar l-am gasit pentru totdeauna!"