Peltea de coacaze negre

Peltea de coacaze negre

Pastreaza si la iarna aroma inconfundabila a coacazelor negre!

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • zahar brun2 kg
  • zeama lamaie6 picaturi
Preparare

Coacazele negre proaspete se trec prin blender si se opreste sucul lor, care se pune ulterior la fiert 6-7 minute, pana se ingroasa putin.

Se adauga zaharul brun, se amesteca bine pt omogenizare si se mai lasa la foc mic pana se ingroiasa ca o dulceata.

Amestecul rezultat se amesteca cu zeama de lamaie, se pune fierbinte in borcane spalate, uscate si incalzite in prealabil, care se capseaza.

Tips

Se pastreaza la rece si intuneric pana la servire.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

dupa despartire
  • person

    "zambeste iar si priveste putin:orice pahar jumatate gol mereu e si jumatate plin"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right