Bruschete cu ciuperci

Aperitivele numite bruschete sunt specifice bucatariei italiene, iar aceste bruschete cu ciuperci sunt delicioase. Gustul si mirosul dat de amestecul de ciuperci cu mult usturoi, patrunjel si nucsoara poate tenta pe oricine. Prepararea de bruschete cu ciuperci este rapida, rolul lor este de a
Ingrediente
- ciuperci700 g
- unt50 g
- ulei de masline50 g
- apa50 ml
Preparare
Bagheta se feliaza si se prajeste;
Ciupercile se curata, se spala si se taie lamele;
Verdeata se spala, se curata si se toaca marunt;
Lamaia se spala si se stoarce;
Usturoiul se curata, se spala si se toaca;
Ciupercile taiate lamele, se pun intr-o tigaie impreuna cu untul, uleiul, usturoiul si nucsoara;
Se tin pe foc 5 minute, timp in care se amesteca incontinuu;
Se adauga apa si se mai lasa pe foc inca 5 minute pana aceasta s-a evaporat;
La final se amesteca bine si se adauga sucul de lamaie si verdeata (patrunjelul);
Acest amestec se aseaza pe feliile de bagheta prajita si se monteaza in farfurie.