Specific indian

Garam masala este un condiment specific bucatariei indiene. Se gaseste in magazinele specializate si uneori in cele cu produse naturiste. Garam Masala da o savoare aparte mancarurilor si iti va imbogati experientele culinare.

Reteta face parte din programul de educatie culinara `50 de saptamani in bucatariile lumii` derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu brandul Gold Maya si Kotanyi Romania

Iata o supa de post, cu iz exotic datorita pastei de curry, cu ingrediente care se gasesc tot timpul anului. Foloseste supa de legume, pentru ca gustul supei creme sa aiba un gust cat mai savuros si serveste-o cu crutoane.

Samosa este un fel de mancare indian ce poate fi servit in nenumarate variante. Astazi va recomandam Samosa cu carofi, un preparat delicios, ideal pentru zilele de post. Poate tine locul unei gustari inedite sau poate fi un aperitiv savuros.

Ce zici de un tip de clatite mai exotic? Ti-am pregatit o reteta de clatite cu branza de vaci si conopida, dar a caror gust este un pic diferit datorita condimentelor indiene. Consuma aceste clatite cu o salata verde sau un sos de iaurt.

O salata indiana, racoroasa, preparata din iaurt, menta si castraveti, ideala in curele de slabire. Diverse variante ale acestei retete se intalnesc raspandite prin India, Grecia, Iran, Turcia, Liban, Siria. Acum te poti bucura de ea si in Romania.

Mancarea indiana ne incanta intotdeauna prin aromele sale inconfundabile, indiferent ca vrei sa gatesti pentru post sau pur si simplu pentru a-ti delecta simturile, aceasta reteta de mancare indiana de linte rosie va face deliciul oricarei mese.

Foarte gustoasa si usor de preparat, aceasta specialitate indiana va incanta toti iubitorii de fasole rosie.

Foarte gustoasa si usor de preparat, aceasta specialitate indiana va incanta toti musafirii.

Un preparat foarte usor pentru organism si plin de vitamine esentiale.

Ceaiul condimentat (chai masala) este in India un produs de lux pe care nu ti-l poti permite zilnic: ceaiul este aromat cu cardamom, scortisoara, cuisoare si piper negru. Daca vrei sa ai parte de o experienta noua a gustului in materie de ceaiuri, nu ezita sa-l incerci!

Perfect pentru o gustare intre prieteni, nautul picant este o alternativa gustoasa la porumbul prajit.

O infuzie de arome si gusturi care mai de care mai puternice, acest compot de ananas si curmale vine din gastronomia indiana.

Orezul basmati, specific Indiei, cu bobul lung si subtire se gateste de regula cu praf de nuscoara si unt, pentru o garnitura delicioasa.

Daca te-ai saturat de sosurile clasice pe care le prepari mereu la gratarul de duminica atunci e timpul sa te delectezi cu altceva, un sos deosebit, puternic aromat.

Mancarea indiana incanta intotdeauna prin aromele sale inconfundabile si ofera o varietate de gusturi de apreciat.

Un sos aromat si racoritor in acelasi timp, sosul de iaurt cu coriadru merge de minune cu frigaruile din carne de pui, picante.

Garnitura traditionala pentru orice mancare cu specific indian, orezul este un preparat delicios si foarte hranitor.

Sfecla rosie este foarte gustoasa si este plina de vitamine. In combinatie cu orezul Basmati indian, supa de sfecla rosie isi arata adevarata savoare. Se serveste rece cu 1 lingurita de otet in ea. Va uram pofta buna!

Conopida cu ghimbir si sofran - este o reteta sanatoasa pe care o puteti prepara cand doriti sa mai diversificati putin meniul - aroma indiana va va imbia papilele gustative.
Recomandari
Newsletter Ele.ro





- person
"an inconatient, nimic nu ia sfarait, nimic nu trece, nimic nu se uita."