Specific indian

Mancare de bame cu garam masala
Mancare de bame cu garam masala

Garam masala este un condiment specific bucatariei indiene. Se gaseste in magazinele specializate si uneori in cele cu produse naturiste. Garam Masala da o savoare aparte mancarurilor si iti va imbogati experientele culinare.

Branza de vaca in sos de spanac (Palak Paneer)
Branza de vaca in sos de spanac (Palak Paneer)

Reteta face parte din programul de educatie culinara `50 de saptamani in bucatariile lumii` derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu brandul Gold Maya si Kotanyi Romania

Supa de mazare cu mere
Supa de mazare cu mere

Iata o supa de post, cu iz exotic datorita pastei de curry, cu ingrediente care se gasesc tot timpul anului. Foloseste supa de legume, pentru ca gustul supei creme sa aiba un gust cat mai savuros si serveste-o cu crutoane.

Samosa cu cartofi
Samosa cu cartofi

Samosa este un fel de mancare indian ce poate fi servit in nenumarate variante. Astazi va recomandam Samosa cu carofi, un preparat delicios, ideal pentru zilele de post. Poate tine locul unei gustari inedite sau poate fi un aperitiv savuros.

Clatite cu branza, conopida si condimente indiene
Clatite cu branza, conopida si condimente indiene

Ce zici de un tip de clatite mai exotic? Ti-am pregatit o reteta de clatite cu branza de vaci si conopida, dar a caror gust este un pic diferit datorita condimentelor indiene. Consuma aceste clatite cu o salata verde sau un sos de iaurt.

Raita de castraveti
Raita de castraveti

O salata indiana, racoroasa, preparata din iaurt, menta si castraveti, ideala in curele de slabire. Diverse variante ale acestei retete se intalnesc raspandite prin India, Grecia, Iran, Turcia, Liban, Siria. Acum te poti bucura de ea si in Romania.

Mancare indiana de linte rosie
Mancare indiana de linte rosie

Mancarea indiana ne incanta intotdeauna prin aromele sale inconfundabile, indiferent ca vrei sa gatesti pentru post sau pur si simplu pentru a-ti delecta simturile, aceasta reteta de mancare indiana de linte rosie va face deliciul oricarei mese.

Rasedar Rajma
Rasedar Rajma

Foarte gustoasa si usor de preparat, aceasta specialitate indiana va incanta toti iubitorii de fasole rosie.

Baingan Ka Bharta
Baingan Ka Bharta

Foarte gustoasa si usor de preparat, aceasta specialitate indiana va incanta toti musafirii.

Mancare de linte
Mancare de linte

Un preparat foarte usor pentru organism si plin de vitamine esentiale.

Chai Masala
Chai Masala

Ceaiul condimentat (chai masala) este in India un produs de lux pe care nu ti-l poti permite zilnic: ceaiul este aromat cu cardamom, scortisoara, cuisoare si piper negru. Daca vrei sa ai parte de o experienta noua a gustului in materie de ceaiuri, nu ezita sa-l incerci!

Naut picant
Naut picant

Perfect pentru o gustare intre prieteni, nautul picant este o alternativa gustoasa la porumbul prajit.

Compot de ananas si curmale
Compot de ananas si curmale

O infuzie de arome si gusturi care mai de care mai puternice, acest compot de ananas si curmale vine din gastronomia indiana.

Orez basmati cu unt si nucsoara
Orez basmati cu unt si nucsoara

Orezul basmati, specific Indiei, cu bobul lung si subtire se gateste de regula cu praf de nuscoara si unt, pentru o garnitura delicioasa.

Sos Chutney cu menta
Sos Chutney cu menta

Daca te-ai saturat de sosurile clasice pe care le prepari mereu la gratarul de duminica atunci e timpul sa te delectezi cu altceva, un sos deosebit, puternic aromat.

Mancare indiana din cartofi si conopida
Mancare indiana din cartofi si conopida

Mancarea indiana incanta intotdeauna prin aromele sale inconfundabile si ofera o varietate de gusturi de apreciat.

Sos de iaurt cu coriandru
Sos de iaurt cu coriandru

Un sos aromat si racoritor in acelasi timp, sosul de iaurt cu coriadru merge de minune cu frigaruile din carne de pui, picante.

Orez indian
Orez indian

Garnitura traditionala pentru orice mancare cu specific indian, orezul este un preparat delicios si foarte hranitor.

Supa de sfecla rosie si orez
Supa de sfecla rosie si orez

Sfecla rosie este foarte gustoasa si este plina de vitamine. In combinatie cu orezul Basmati indian, supa de sfecla rosie isi arata adevarata savoare. Se serveste rece cu 1 lingurita de otet in ea. Va uram pofta buna!

Conopida cu ghimbir si sofran
Conopida cu ghimbir si sofran

Conopida cu ghimbir si sofran - este o reteta sanatoasa pe care o puteti prepara cand doriti sa mai diversificati putin meniul - aroma indiana va va imbia papilele gustative.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

////////////////////////////
  • person

    "a￯n incona￯tient, nimic nu ia sfa￯ra￯it, nimic nu trece, nimic nu se uita￯."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right

 

Ofert Ele.rochevron_right
% reducere