Supa de mazare cu mere

Supa de mazare cu mere

Iata o supa de post, cu iz exotic datorita pastei de curry, cu ingrediente care se gasesc tot timpul anului. Foloseste supa de legume, pentru ca gustul supei creme sa aiba un gust cat mai savuros si serveste-o cu crutoane.

Specificindian
Timp prepararesemipreparat
Statusconsacrat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
post  
Ingrediente
  • mar2 bucati
  • mazare500 g
  • coriandru1 legatura
  • chilli1 bucata
  • supa de zarzavat1 l
  • pasta de curry1 lingurita
Preparare

Taie in cubulete merele si pune la sotat timp de 2 minute mazarea congelata, merele si pasta de curry.

Adauga supa de legume in mixtura sotata si las-o pe foc pana fierbe, da focul mai incet si las-o la fiert pana cand se inmoaie merele si mazarea. Acopera tigaia cu un capat, pentru a grabi procesul.

Intre timp prepara elementele de garnisire. Marunteste coriandrul si chili.

Verifica textura merelor cu o furculita ca sa vezi daca sunt gata pentru a fi bagate la blender.

Baga blenderul in compozitie pana obtii o supa cu o textura catifelata.

Pune apoi supa pe foc si las-o la foc mediu, fara capac, pentru a o ingrosa.

Cand o servesti adauga coriandrul si chili si nu uita de crutoane.

Recomandari