Supa de sfecla rosie si orez

Supa de sfecla rosie si orez

Sfecla rosie este foarte gustoasa si este plina de vitamine. In combinatie cu orezul Basmati indian, supa de sfecla rosie isi arata adevarata savoare. Se serveste rece cu 1 lingurita de otet in ea. Va uram pofta buna!

Specificindian
Timp prepararemediu
Statusinedit
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
1 martie  
Ingrediente
  • unt80 g
  • sare0
  • piper0 dupa gust
  • orez80 g
  • sfecla2 bucati
Preparare

Orezul Basmati se spala in 2 ape si se pune la fiert 30 de minute.

Sfecla rosie se curate de coaja, se taie in felii lunguiete si se pune la calit in untul topit.

Intr-un vas inalt se pune orezul, sfecla, sare, piper si putina apa si se fierbe in continuare pana este gata.

Tips

Se serveste rece cu 1 lingurita de otet in ea.

Recomandari