Spanac cu ardei iute si usturoi

Spanac cu ardei iute si usturoi

Invioreaza-te cu mancare plina de vitamine. Aceasta reteta picanta de spanac cu ardei iute si usturoi poate fi servita ca atare, cu un ou ochi sau ca garnitura alaturi de o friptura gustoasa. Pofta buna!

Timp prepararerapid
Statusconsacrat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  onomastica  post  
Recomandat pentru Dieta
Regim vegetarian  Retete de post  
Ingrediente
  • ardei iute1 bucata
  • spanac300 g
  • ulei de floarea-soarelui2 linguri
  • usturoi uscat1 catel
  • sare0 dupa gust
Preparare

Se pune uleiul la incalzit intr-o tigaie mare, la foc mare. Taie fin ardeiul iute si usturoiul si caleste-le maximum un minut. Spala spanacul si lasa-l bine la scurs apoi adauga-l in tigaie, lasa-l sa se gateasca maximum 1-2 minute. Presara sare si piper si serveste alaturi un ou ochi sau alaturi de o friptura.

Recomandari