Rasedar Rajma

Foarte gustoasa si usor de preparat, aceasta specialitate indiana va incanta toti iubitorii de fasole rosie.
Recomandat pentru Dieta
Retete de postIngrediente
- ceapa alba1 bucata
- usturoi uscat2 catei
- piper0 dupa gust
- sofran2 lingurite
- ghimbir1 bucata
- chilli1 lingurita
- apa6 cesti
Preparare
Fasolea se pune la fiert in apa si sare si cand este aproape gata, se scurge de apa si se lasa acoperita.
Ceapa si usturoiul se toaca marunt, se pun la calit in putin ulei iar cand devin aurii se amesteca cu sosul de soia, ghimbirul ras si rosiile pasate sau tocate marunt, lasand pe foc pana se evapora sosul rosiilor.
Se adauga fasolea, sofranul, praful de chilli, sare, piper si verdeata.
Tips
Se serveste fierbinte.
Recomandari
Newsletter Ele.ro





Povestea mea
- person
"nu uita: langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii"