Mancare indiana de linte rosie

Mancare indiana de linte rosie

Mancarea indiana ne incanta intotdeauna prin aromele sale inconfundabile, indiferent ca vrei sa gatesti pentru post sau pur si simplu pentru a-ti delecta simturile, aceasta reteta de mancare indiana de linte rosie va face deliciul oricarei mese.

Specificindian
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
ziua pacalelilor  post  
Recomandat pentru Dieta
Retete de post  
Ingrediente
  • ceapa alba1 bucata
  • ulei de masline2 lingurite
  • chimen1 lingurita
  • sare0
  • ghimbir1 lingurita
  • linte rosie200 g
  • curcuma1 praf
  • piper cayenne0
Preparare

Clateste lintea rosie si pune-o intr-o oala. Acopera cu apa.

Ceapa se spala si se toaca marunt pentru a putea fi adaugata in oala (cca. 2 lingurite).

Cand incepe sa fiarba adauga toate ingredientele, lasa pe foc amestecand din cand in cand.

Din cand in cand ia spuma care se aduna deasupra.

Lasa sa fiarba la foc mic pana ce lintea s-a fiert.

Recomandari