Specific romanesc
Ciocolata este ingredientul preferat al multor persoane, se poate folosi la prepararea diverselor deserturi sau pur si simplu poate fi folosita pentru ornare. Noi va oferim o reteta de tarta cu ciocolata, care nu necesita coacere. Este simplu si rapid de facut. Pofta buna!
Astazi va oferim o reteta de Peste cu legume la cuptor pregatita de doamna Laura Laurentiu. Se prepara rapid iar rezultatul este savuros si sanatos. Bucura-te de minunatia imbinarii aromelor din acest preparat, la cuptor. Pofta buna!
Iata o reteta simpla si la indemana oricui. Un chec delicios, aromat, cu piersici din compot, ingredientele sunt simple si nu necesita mult timp pentru preparare. Este o reteta de post care va face deliciul unei intalniri de sarbatoare.
Aceasta reteta de cartofi umpluti cu ciuperci si smantana este delicioasa si te va scoate cu siguranta din obisnuinta mancarurilor specific romanesti cu care te-ai obisnuit pana acum. Foarte gustosi si plini de ingrediente sanatoase, cu un aport insemnat de carbohidrati.
In zilele geroase nimic nu satisface mai bine apetitul unui gurmand decat un bors aromat, preparat din costite afumate si asezonat cu chilli si verdeturi. Pregateste acest bors pentru toata familia si vei simti aprecierea lor!
Iata o reteta gustoasa de placinta in care se combina cu succes ceapa prajita si telemeaua sarata de vaca. Pregateste celor dragi o placinta inedita si aromata ca gustare la pranz intr-un weekend impreuna.
Combina sote-ul de legume cu macaroane fierte si vei avea un preparat complet, satios si plin de nutrienti. Iar in plus vei consuma cel putin pentru o zi o mancare usoara, care te va ajuta sa te detoxifiezi dupa perioada sarbatorilor.
O friptura perfecta pentru zilele de dupa sarbatorile de iarna. Carnea de pui este usoara pentru organism si aduce suficiente proteine pentru a ne asigura o stare de sanatate optima, iar prazul este cunoscut pentru gustul sau aromat.
O varianta gustoasa de conserva pentru iarna, dovleceii se pot pune in saramura fie copti pe grill fie ca atare.
Daca pana acum ai consumat gutuile doar proaspete sau in dulceata, e timpul pentru o reteta originala si racoritoare!
Oricine poate prepara un borcan de zacusca delicioasa fara prea mult efort si mai ales fara ca legumele sa treaca prin procesul coacerii.
O varianta gustoasa de zacusca , cu o aroma deosebita, data de combinatia de legume coapte si peste.
O combinatie savuroasa este cea dintre zmeura si mango, asa ca pregateste o salata de fructe din aceste doua delicii!
Daca iti plac bananele atunci combina-le cu putina menta proaspata si ananas aromat si vei avea cea mai gustoasa salata a verii!
Prajitura cu capsune si glazura este un deliciu apetisant si racoros care nu necesita coacere! Perfect pentru zilele de vara, se prepara rapid insa trebuie sa ai rabdare caci dupa preparareprajitura se tine la rece 1 ora pana la servire.
Sarlota cu miere si limbi de pisica arata foarte bine si are un gust divin! Este un desert simplu de preparat care poate fi servit la orice ocazie fie ea festiva sau nu. Poti prepara aceasta reteta si cu ciocolata simpla, de menaj.
Dulciurile preferate de copii, fursecurile cu miere merg perfect intr-un weekend petrecut alaturi de cei dragi sau cu ocazia unei sarbatori! Se servesc calde sau reci, fiind la fel de gustoase. Pofta buna!
Invinge arsita verii cu o cupa de inghetata racoroasa de mango!
E sezonul inghetatei in cele mai felurile sortimente, asa ca cea de fata se poate constitui de acum favorita in cursa!
Reteta de Pastrama impanata la cuptor este o reteta originala marca Academia Maggi! Este un preparat gustos care poate inlocui oricand cu succes mezelurile din comert.