Macaroane cu legume si busuioc

Macaroane cu legume si busuioc

Combina sote-ul de legume cu macaroane fierte si vei avea un preparat complet, satios si plin de nutrienti. Iar in plus vei consuma cel putin pentru o zi o mancare usoara, care te va ajuta sa te detoxifiezi dupa perioada sarbatorilor.

Specificromanesc
Timp prepararerapid
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
1 martie  
Recomandat pentru Dieta
Regim vegetarian  Regim lactovegetarian  
Ingrediente
  • fasole pastai200 g
  • mazare100 g
  • morcov1 bucata
  • paste300 g
  • rosie4 bucati
  • ulei de floarea-soarelui100 ml
  • busuioc1 legatura
  • sare1 praf
  • piper1 praf
  • dovlecel1 bucata
  • porumb dulce100 g
Preparare

Macaroanele se pun la fiert in apa cu sare si putin ulei, iar dupa ce au fisrt suficient (al dente) se scurg. Se pot folosi atat macaroane cat si paste late.

Dovlecelul se curata de coaja, se fierbe 5 minute si se taie feliute subtiri.

Se toaca rosiile cubulete marunte, morcovul se da pe razatoare, jumatate din busuioc se toaca marunt.

Intr-o tigaie adanca se calesc toate ingredientele timp de 4-5 minute, apoi se pun macaroanele deasupra, asezonandu-se cu sare, piper, otet si restul de busuioc.

Tips

Se da castronul cu paste la rece 45 de minute.

Recomandari