Omleta cu spanac si sunca

Omleta cu spanac si sunca

Omleta cu spanac si sunca poate fi un mic dejun excelent care te umple de energie pentru o zi care trebuie sa inceapa bine. Aceasta omleta cu spanac si sunca ne va asigura o masa sanatoasa si savuroasa.

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Status
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • ceapa alba1 bucata
  • lapte100 ml
  • ou2 bucati
  • sunca afumata4 felii
Preparare

Caliti intr-o vas cu putin ulei ceapa tocata fin, apoi adaugati sunca afumata taiata felii subtiri, spanacul si lasati la foc mediu pana scade apa, daca a lasat prea multa apa, puteti sa o scurgeti, adaugati sarea si piperul dupa gust.

Bateti cele doua oua cu lapte, adugati o parte din branza rasa si amestecati bine. Turnati cu grija compozitia obtinuta peste amestecul de spanac si sunca si mai lasati 5-7 minute la foc mic.

Luati vasul de pe foc si puneti-l la cuptor pentru 5 munute, dupa care adaugati deasupra restul de branza si mai lasati sa se coaca timp de 3-4 minute, pana cand branza prinde o culoare aurie.

Recomandari