Specific german

Prajitura Linzer
Prajitura Linzer

Va amintiti de prajitura Linzer ? Pentru unii este prajitura care le reaminteste de copilarie si de micile bucurii din vremea aceea. Se prepara rapid si este delicioasa, potrivita pentru orice ocazie. Pofta buna!

Biscuiti cu miere si martipan
Biscuiti cu miere si martipan

Iata ca a sosit si luna decembrie si ne-am gandit sa-ti prezentam un desert care sa te aduca mai aproape de spiritul sarbatorilor: biscuiti cu miere si martipan. Nu sunt greu de realizat insa trebuie avuta rabdare si pasiune. Biscuitii pot fi serviti alaturi un pahar de lapte rece.

Medalioane de muschiulet de porc gratinate cu rosii si branza Bergader Edelpilz
Medalioane de muschiulet de porc gratinate cu rosii si branza Bergader Edelpilz

Va oferim o reteta originala Bergader! Reteta de medalioane de muschiulet de porc gratinate cu rosii si branza Bergader Edelpilz este una germana, cu o aroma deosebita si un gust unic. Branza Bergader ii da o oinctuozitate aparte. Pofta buna!

Ardei grasi umpluti cu Bavaria mini brie cu piper
Ardei grasi umpluti cu Bavaria mini brie cu piper

Va oferim o reteta originala Bergader! Ardei grasi umpluti cu Bavaria mini brie cu piper sunt un aperitiv cremos si delicios, perfect pentru orice ocazie! Aspectul este unul extraordinar de ispititor. Ii poti servi cu salata proaspata.

Salata Romana cu baghete si branza Bergader Edelpilz
Salata Romana cu baghete si branza Bergader Edelpilz

Va oferim o reteta originala Bergader, foarte potrivita pentru o dupa-amiaza cu prietenii. Se prepara rapid si, salata Romana cu baghete si branza Bergader Edelpilz, in ciuda denumirii, nu este doar o simpla salata. Pofta buna!

Placinta cu mere si Bavaria blu
Placinta cu mere si Bavaria blu

Iata o reteta originala savuroasa si usor de preparat!

Clatite cu Emmentaler si ou
Clatite cu Emmentaler si ou

Un aperitiv mai putin obisnuit, insa foarte potrivit pentru diminetile de toamna sunt clatitele cu umplutura de oua si Emmentaler.

Strudel cu mere
Strudel cu mere

Un dulce aromat, foarte potrivit in aceasta perioada, de post. Se poate prepara si cu unt, pentru perioada de dupa sarbatori.

Cocktail metropolitan
Cocktail metropolitan

O cocktail cu un gust inconfundabil, dulce si aromat, ce va incalzi cu siguranta serile reci de iarna.

Salata de cartofi, fasole boabe si verdeturi
Salata de cartofi, fasole boabe si verdeturi

Salata de cartofi, fasole boabe si verdeturi - o salata extrem de aromata, perfecta pentru zilele toride ale verii.

Salata calda de cartofi cu bacon
Salata calda de cartofi cu bacon

O salata delicioasa cu cartofi si bacon pentru zilele de vara, mai ales atunci cand sunteti la un gratar in aer liber.

Sandwich toast cu friptura si ceapa
Sandwich toast cu friptura si ceapa

Sandwich toast cu friptura si ceapa - acest sandwich extra este pentru doua persoane, in cazul in care doriti sa injumatatiti vina (de a va infrupta cu ceva atat de bun) si va impartasi placerea!

Supa de brocoli
Supa de brocoli

Supa de brocoli - o supa rapida si foarte consistenta, perfecta pentru un pranz in familie.

Varza bavareza
Varza bavareza

Varza bavareza - Pe langa berea spumoasa si rece, care nu lipseste niciodata de pe masa bavarezilor, acestora le place sa prepare aceasta reteta de varza in stil propriu bavarez. Varza bavareza se serveste simpla sau cu carnaciori picanti.

Gogosi cu dulceata
Gogosi cu dulceata

Cea mai reusita reteta de gogosi este reteta germana de gogosi cu dulceata. Numite si crafle, aceste gogosi cu dulceata sunt bombe culinare, pufoase, dulci si irezistibile. Combinatia de aluat fraged cu dulceata sau gemul surpriza dinauntru fac aceste gogosi irezistibile, potrivite pentru masa de

Snitel vienez
Snitel vienez

Snitel vienez este un snitel preparat clasic cu pesmet. Snitel vienez se poate prepara din orice fel de carne dar aici prezentam reteta clasica din carne de vitel. Nimic mai savuros si mai apetisant decat crocantul si picantul snitel vienez, de care ti se face foame si daca esti satul.

Oua cu sos de verdeata
Oua cu sos de verdeata

Oua cu sos de verdeata sunt o mancare apetisanta de oua si cartofi, excelenta pentru mese festive. Aceste oua cu sos de verdeata au un gust desavarsit completat de aroma de verdeata si de branza. Platoul de oua cu sos de verdeata se poate servi alaturi de un vin alb ,bine racit, va fi un deliciu

Tort colorat de Paste
Tort colorat de Paste

Tort colorat de Paste este un desert special pentru principala zi de sarbatoare pascala in Germania care este Duminica de Paste. Pentru crestini este o ocazie de adunare a intregii familii pentru a sarbatori invierea lui Iisus Hristos si finalul postului printr-o masa festiva.

Cozonac cu migdale si alune
Cozonac cu migdale si alune

Pentru o sarbatoare deosebita, pregatim bucate de sarbatoare precum acest cozonac cu migdale si alune. Cu multe migdale si 2 glazuri, acest cozonac cu migdale si alune este un adevarat deliciu. Acest cozonac cu migdale si alune este o placere pentru gurmanzi si copii, dar atentie cat mancati,

Guglhupf cu mac
Guglhupf cu mac

Daca nu ati facut inca meniul pentru masa de Paste, includeti printre cozonacii traditionali acest guglhupf cu mac. Guglhupf cu mac este o prajitura/cozonac germana, perfect gandita ca ingrediente, plina de savoare si apetisanta. Cu acest guglhupf cu mac veti fave o impresie deosebita chiar si in

Recomandari