Medalioane de muschiulet de porc gratinate cu rosii si branza Bergader Edelpilz
Va oferim o reteta originala Bergader! Reteta de medalioane de muschiulet de porc gratinate cu rosii si branza Bergader Edelpilz este una germana, cu o aroma deosebita si un gust unic. Branza Bergader ii da o oinctuozitate aparte. Pofta buna!
Ingrediente
- rosie2 bucati
- vin alb2 linguri
- usturoi uscat2 catei
- ulei de masline1 lingura
- busuioc1 lingura
- unt nesarat2 linguri
- supa de pui70 ml
- ceapa verde5 bucati
- piper cayenne1 praf
- muschi de porc8 bucati
- coaja de lamaie confiata100
- branza bergader edelpilz100 g
Preparare
- Rosiile se scufunda circa 20 secunde in apa care fierbe, se decojesc, se scoate miezul si se taie cubulete.
- Intr-o tigaie se calesc rapid in 1/2 pana la 1 lingura unt, se condimenteaza cu sare, piper, usturoi si busuioc; se varsa intr-o sita si se scurge separat sucul de rosii.
- Se curata ceapa verde, se arunca partea verde inchis si se taie in rondele fine. Medalioanele din muschiulet de porc se preseaza cu degetul mare, se coc pe ambele parti cate circa 2 pana la 3 minute intr-o tigaie cu ulei, la foc mediu si se pun pe o tava de copt.
- Se stropeste compozitia cu vin alb, se adauga supa cu sucul de tomate, ceapa verde si cojile de lamaie, se incalzeste, se lasa 1 pana la 2 minute si se amesteca cu 1 lingura unt rece.
- Se condimenteaza cu sare, piper si piper Cayenne si se scot cojile de lamaie.
- Rosiile se distribuie pe medalioanele de muschiulet, se rade si branza deasupra si se da la cuptor pentru 1 1/2 pana la 2 minute pe gratarul de jos din cuptor sub grilul incins.
Tips
Se orneaza cu ceapa verde.
Recomandari
Newsletter Ele.ro
- person
"cand ai 10 pasi de facut, 9 pasi sunt jumatatea drumului.(proverb chinez)"