Varza bavareza

Varza bavareza

Varza bavareza - Pe langa berea spumoasa si rece, care nu lipseste niciodata de pe masa bavarezilor, acestora le place sa prepare aceasta reteta de varza in stil propriu bavarez. Varza bavareza se serveste simpla sau cu carnaciori picanti.

Specificgerman
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • zahar1 lingura
  • cartof2 bucati
  • ceapa alba4 bucati
  • varza alba800 g
  • vin alb2 linguri
  • piper0 dupa gust
  • dafin2 foi
Preparare

Varza se taie fideluta, se freaca cu sare si se lasa timp de 20 de minute la frigider;

Ceapa se taie solzisori, se caleste, apoi se adauga in varza;

Se adauga zaharul si se lasa sa se caleasca inca cateva minute;

Se toarna bulionul si se lasa sa se inabuse inca 10 minute;

Cartofii se taie in cubulete si se adauga in varza, impreuna cu vinul si condimentele.

Tips

Varza bavareza se poate consuma ca atare sau ca si garnitura alaturi de alte preparate din carne.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Parul
  • person

    "a iubi este magic... a fi iubit este magie!"

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
BLOC NOTES A5 96 FILE DICTANDO COPERTA

25 RON   32 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere