Fasole batuta cu inele de ceapa

Fasole batuta cu inele de ceapa

Un aperitiv indragit cu siguranta de multi, fasolea batuta se poate prepara simpla sau cu usturoi.

Specific
Timp preparare
Status
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • ceapa alba1 bucata
  • usturoi uscat2 catei
  • piper0 dupa gust
Preparare

Ceapa alba se toaca ineluse, usturoiul marunt si se calesc in putin ulei incins, in vase separate.

Fasolea se spala in 2 ape, apoi se pune la fiert si se spumeaza, lasandu-se pana este fiarta complet.

Se da prin blender pana devine o pasta omogena, apoi se amesteca bine cu putin ulei de masline, sare, usturoiul prajit si piper.

Se aseaza fasolea pe un platou, iar deasupra se pun inelele de ceapa prajite si scurse de ulei.

Tips

Se serveste de regula rece, ca garnitura.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Azi e ziua mea
  • person

    "lucrul cu adevarat criminal e sa faci o persoana sa creada ca e unica pe care o vei iubi vreodata"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right