Fasole batuta cu inele de ceapa

Un aperitiv indragit cu siguranta de multi, fasolea batuta se poate prepara simpla sau cu usturoi.
Ingrediente
- ceapa alba1 bucata
- usturoi uscat2 catei
- piper0 dupa gust
Preparare
Ceapa alba se toaca ineluse, usturoiul marunt si se calesc in putin ulei incins, in vase separate.
Fasolea se spala in 2 ape, apoi se pune la fiert si se spumeaza, lasandu-se pana este fiarta complet.
Se da prin blender pana devine o pasta omogena, apoi se amesteca bine cu putin ulei de masline, sare, usturoiul prajit si piper.
Se aseaza fasolea pe un platou, iar deasupra se pun inelele de ceapa prajite si scurse de ulei.
Tips
Se serveste de regula rece, ca garnitura.
Recomandari
Newsletter Ele.ro





perdele, draperii
- person
"sunt o inraita a cumparturilor, ca de altfel mai toate femeile.sincer nu ma pot opri sa intru in toa"