Ardei grasi umpluti cu Bavaria mini brie cu piper

Ardei grasi umpluti cu Bavaria mini brie cu piper

Va oferim o reteta originala Bergader! Ardei grasi umpluti cu Bavaria mini brie cu piper sunt un aperitiv cremos si delicios, perfect pentru orice ocazie! Aspectul este unul extraordinar de ispititor. Ii poti servi cu salata proaspata.

Specificgerman
Timp prepararemediu
Statusconsacrat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  cina romantica  
Ingrediente
  • branza brie40 g
  • ceapa alba1 jumatate
  • ou1 bucata
  • ulei de floarea-soarelui1 lingurita
  • cimbru1 lingurita
  • sare0 dupa gust
  • piper0 dupa gust
  • smantana1 lingura
  • ardei gras2 bucati
  • sunca presata50 g
  • nucsoara1 praf
  • branza de vaci100 g
  • faina1 lingura
  • supa de pui60 ml
Preparare

- Ardeii se taie in jumatati pe lungime, se indeparteaza miezul. Zeama se toarna in forma de sufleu si se aseaza jumatatile de ardei cu partea taiata in sus.

- Se taie branza in cuburi, ceapa se caleste in ulei pana devine sticloasa.

- Branza de vaci se pune intr-un tifon si se stoarce, se amesteca branza, ceapa si sunca, se adauga smantana si galbenusul.

- Albusul se bate cu sarea si amidonul pana se obtine o crema si apoi se amesteca cu faina in masa de branza de vaci. Se condimenteaza cu cimbru, sare, piper, piper Cayenne si nucsoara.

- Ardeii se umplu cu aceasta compozitie si se dau circa 35 - 40 minute la cuptorul preincalzit la 180 C.

- La final se porneste functia grill si se lasa sa se rumeneasca usor 3 pana la
5 minute.

Tips

Se asociaza cu salata proaspata.

Recomandari