Salata Romana cu baghete si branza Bergader Edelpilz

Salata Romana cu baghete si branza Bergader Edelpilz

Va oferim o reteta originala Bergader, foarte potrivita pentru o dupa-amiaza cu prietenii. Se prepara rapid si, salata Romana cu baghete si branza Bergader Edelpilz, in ciuda denumirii, nu este doar o simpla salata. Pofta buna!

Specificgerman
Timp prepararemediu
Statusconsacrat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  cina romantica  
Ingrediente
  • castravete verde1 jumatate
  • ceapa alba1 bucata
  • miere3 g
  • mustar3 g
  • zahar pudra1 praf
  • usturoi uscat2 catei
  • ulei de masline3 linguri
  • otet balsamic1 lingura
  • busuioc2 linguri
  • sare0 dupa gust
  • piper0 dupa gust
  • otet de vin1 lingura
  • salata1 jumatate
  • rosie cherry200 g
  • bagheta100 g
  • supa de zarzavat60 ml
  • branza bergader edelpilz150 g
Preparare

Salata:

Bagheta de paine alba se taie oblic in felii subtiri. Intr-o tigaie se incalzeste uleiul de masline, feliile de paine alba cu un catel de usturoi nedecojit se coc pe ambele parti si se lasa sa se scurga pe o hartie de bucatarie.

- Rosiile se spala si se taie in jumatati. Castravetii se curata de coaja, se taie marunt salata Romana, se spala bine si se lasa sa se scurga. Se zdrobeste branza in bucati de marimea unei alune.

Dressing:

Ceapa se curata de coaja si se taie in cubulete.

- Intr-o tigaie se caleste intr-o lingura de ulei de masline, la foc mediu, pana devine sticloasa si apoi se ia de pe foc.

- Se toarna supa de legume, otetul din vin rosu, Balsamico, se adauga mustarul, mierea si smantana proaspata si restul de ulei de masline se amesteca cu busuiocul.

- Se condimenteaza cu sare, piper si cu un varf de cutit de zahar.

Tips

Este foarte potrivita pentru o dupa-amiaza cu prietenii.

Recomandari