Specific rusesc

Salata Shuba este o salata ruseasca, care este preparata de bucatarese de sarbatori.

Placinta siberiana este o combinatie delicioasa de somon cu orez, asezate in straturi. Placinta siberiana este oarecum neobisnuita din punct de vedere al ingredientelor, insa rezultatul este spectaculos. Daca vreti sa va surprindeti familia sau prietenii, placinta siberiana va fi cea mai buna

Ciorba ruseasca cu smantana este o adevarata arta in culinaria ruseasca, si cum rusii sunt adevarati specialisti in ale ciorbelor si borsurilor, ne uimesc si de data aceasta cu reteta lor de ciorba ruseasca cu smantana, foarte sanatoasa si hranitoare.

Vinete cu cascaval - Se stie ca, timpul este foarte pretios, mereu suntem in criza de timp si vrem sa-l economisim pe cat posibil, de aceea va recomand acest aperitiv de vinete cu cascaval, care nu necestita, decat 15 min de preparare. Simplu si gustos!

Vinete pane, cascaval pane, pui pane - toate sant niste bunatati adorate de la mic la mare. Vinetele pane fac minuni in randul gurmanzilor.

Clatitele cu orez sunt delicii din bucataria ruseasca. Se stie ca rusii sunt specialisti in clatite pentru toate gusturile. Cine ar refuza o portie de clatite cu orez, atat de rumene si de apetisante?!

Clatite cu banane - pentru iubitorii de clatite, o reteta delicioasa de clatite cu banane. Clatitele cu banane le puteti savura in timp ce stati cu prietenii la taifas, duminica in familie sau de ce nu, atunci cand vreti sa creati o atmosfera inedita invaluita cu multa dragoste alaturi de iubit/a.

Clatitele la cuptor sunt atat de delicioase si fine, incat se topesc in gura. Daca vreti sa incercati si altceva decat clatitele traditionale romanesti, noi va propunem o reteta de clatite ruseasca - clatite la cuptor.

Compotul de dovleac este o bautura mai rar intalnita, insa destul de aromata si hranitoare. Compotul de dovleac este foarte nutritiv si extrem de benefic pentru sanatate.

Compotul conservat de pere il poti savura oricand, atat vara cat si iarna, atunci cand esti racit, sau pur si simplu atunci cand setea te doboara. Compotul conservat de pere este de mare ajutor pentru persoanele extrem de ocupate. Il prepari, il pui in camara si il savurezi atunci cand simti nevoia.

Compotul de prune uscate este foarte gustos si aromat. Compotul de prune uscate este recomandat atat in dietele de slabit, cat si in tratamentele pentru diferite boli. Este un bun remediu in reglarea metabolismului. Incercati aceasta bautura minunata pentru un metabolism mai sanatos!

Cocktail-ul non-alcoolic Arlechino este recomandat atat copiilor, cat si adultilor. Cocktai-ul Arlechino este foarte sanatos si vitaminizat, datorita cantitatilor copioase de fructe.

Cocktail-ul din fructe de ienupar este neobisnuit din punct de vedere al continutului, dar foarte sanatos si tonifiant. Cocktail-ul din fructe de ienupar este ideal pentru zilele caniculare ale verii.

Numai cine nu a mancat un bors rusesc nu stie cat de gustos este, iar acest bors rusesc cu dafin nu se dezminte. Pregatirea unui bors rusesc cu dafin presupune si maiestrie si imaginatie. Gustul minunat al pestelui si bogatia de legume fac din acest bors rusesc cu dafin, un minunat cocktail de

Pentru amatorii de cafea sau ceai la gura sobei niste bulgari de ciocolata pentru Craciun sunt bineveniti oricand. Putem prepara special de sarbatori acesti bulgari de ciocolata pentru Craciun, pentru ca au un aspect festiv, iar copiilor o sa le placa la nebunie.

Iata o reteta excelenta de saslik, pentru un gratar cu prietenii. Aceasta reteta de saslik va fi altceva decat un gratar banal, prin aspectul vesel si prin picanterie. daca avem cum servim acest saslik cu orez, daca nu merge foarte bine cu paine proaspata.

De data aceasta va invit sa gatim friptura pe ruseste, dupa o reteta speciala, cunoscuta in toata lumea si anume Beef Stroganoff. Reteta este atribuita unui conte rus, foarte gurmand, pe nume Pavel Stroganoff, de fapt adevaratul creator se pare ca a fost bucatarul acestuia. Desi reteta de Beef
Recomandari
Newsletter Ele.ro





- person
"zambeste iar si priveste putin:orice pahar jumatate gol mereu e si jumatate plin"