Bors rusesc cu dafin
Numai cine nu a mancat un bors rusesc nu stie cat de gustos este, iar acest bors rusesc cu dafin nu se dezminte. Pregatirea unui bors rusesc cu dafin presupune si maiestrie si imaginatie. Gustul minunat al pestelui si bogatia de legume fac din acest bors rusesc cu dafin, un minunat cocktail de
Recomandat pentru Evenimente
dragobeteIngrediente
- morcov3 bucati
- patrunjel1 bucata
- telina1 bucata
- praz2 bucati
- smantana1 pahar
- bulion3 linguri
- dafin1 foaie
- faina1 lingura
Preparare
Se curata zarzavatul, se spala si se taie in bucati mici sau fasii subtiri sau se da pe razatoarea mare, apoi se inabusa in grasimea incinsa;
Se toarna 2 litri de apa fierbinte, se sareaza si se adauga pestele taiat in bucati, se lasa sa fiarba la foc mic;
Smantana se amesteca cu o lingurita de faina, cu bulionul cu rosii si se subtiaza cu o cana de bors, apoi se toarna in oala;
Se mai pune o sfecla cruda, data prin razatoarea mare, apoi se lasa borsul sa clocoteasca pina ce carnea este moale. Se presara marar tocat si se serveste cu smantana.
Tips
Citeste si alte retete apetisante de: Bors de fasole verde : Bors de stevie ; Bors de urzici ; Bors de miel .