Vinete pane

Vinete pane

Vinete pane, cascaval pane, pui pane - toate sant niste bunatati adorate de la mic la mare. Vinetele pane fac minuni in randul gurmanzilor.

Specificrusesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • ou1 bucata
  • pesmet1 pahar
  • cascaval12 felii
  • vinete2 bucati
Preparare

Vinetele se sareaza si se lasa timp de 30 de minute;

Dupa 30 de minute se spala si se sterg bine;

Se taie rondele, peste care se pune o felie de cascaval si una de rosii, apoi inca una de vinete, apoi se prind cu o scobitoare, pentru o fixare mai buna;

Albusurile se bat spuma, se adauga galbenusul si se bat din nou, se aduga pesmetul si se mai bat o data;

Se toarna acest continut peste rondele, se presara cu pesmet, se pun intr-o tava cu folie de aluminiu si se lasa timp de 20 de minute la cuptor, la foc potrivit.

Tips

Se servesc calde cu rulouri de sunca umplute cu cascaval si masline.

Recomandari