Pastrav cu smantana

Pastrav cu smantana

Reteta face parte din proiectul Descopera traditiile culinare romanesti derulat de restaurantul `Bucatarasul cel dibaci`.

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  cina romantica  dragobete  1 martie  onomastica  florii  
Ingrediente
  • pastrav2 bucati
  • marar0
  • sare0
  • piper0
  • smantana350 g
  • tarhon0
Preparare

Evenimentul este desfasurat cu sprijinul agentiei de relatii publice, Russenart Communications, iar reteta este primita de la Pensiunea Liliana (Campulung Moldovenesc, Bucovina). Detalii si contact pe www.chefbuzu.com/Pensiunea Liliana.

Produsul "Pastrav cu smantana" poate fi degustat la pret promotional, in perioada 18 - 25 februarie, zilnic, intre orele 16 - 21, la restaurantul Bucatarasul cel dibaci, str. Olteni nr. 3, sector 3, Bucuresti (zona P-ta Unirii - P-ta Sf. Vineri).


MOD DE PREPARARE

Se sterge bine pastravul cu un servet.

Se pune la fiert smantana cu sarea, se pune pastravul si se fierbe, in jur de 10 minute.

Dupa ce s-a fiert se adauga marar, tarhon, piper.

Se da un clocot.

Tips

Se serveste cu mamaliguta.

Recomandari