Pastrav cu smantana

Reteta face parte din proiectul Descopera traditiile culinare romanesti derulat de restaurantul `Bucatarasul cel dibaci`.
Ingrediente
- pastrav2 bucati
- marar0
- sare0
- piper0
- smantana350 g
- tarhon0
Preparare
Evenimentul este desfasurat cu sprijinul agentiei de relatii publice, Russenart Communications, iar reteta este primita de la Pensiunea Liliana (Campulung Moldovenesc, Bucovina). Detalii si contact pe www.chefbuzu.com/Pensiunea Liliana.
Produsul "Pastrav cu smantana" poate fi degustat la pret promotional, in perioada 18 - 25 februarie, zilnic, intre orele 16 - 21, la restaurantul Bucatarasul cel dibaci, str. Olteni nr. 3, sector 3, Bucuresti (zona P-ta Unirii - P-ta Sf. Vineri).
MOD DE PREPARARE
Se sterge bine pastravul cu un servet.
Se pune la fiert smantana cu sarea, se pune pastravul si se fierbe, in jur de 10 minute.
Dupa ce s-a fiert se adauga marar, tarhon, piper.
Se da un clocot.
Tips
Se serveste cu mamaliguta.
Recomandari
Newsletter Ele.ro





- person
"nu uita: langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii"