Paine umpluta cu pasta de peste

Paine umpluta cu pasta de peste

Paine umpluta.cu pasta de peste poate fi un aperitiv excelent pentru o masa festiva, sau o solutie facila pentru pachetele pentru serviciu. Paine umpluta putem prepara cu o zi inainte si totul depinde de imaginatie sau de ce avem in casa. Pregatirea meselor festive pentru mai multi invitati este

Specificromanesc
Timp prepararerapid
Statusconsacrat
Calorii250 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  florii  
Ingrediente
  • lamaie1 bucata
  • unt50 g
  • marar1 legatura
  • sare0 dupa gust
  • piper0 dupa gust
  • ardei gras1 bucata
  • ton1 conserva
  • masline verzi10 bucati
  • paine graham1 bucata
Preparare

Se taie painea la un capat si se goleste de miez cu cutitul mai intai si apoi cu o lingurita cu coada lunga, pana ramane painea de maxim 1cm grosime;

Se curata pestele de oase daca este cazul si se amesteca cu zeama de lamaie, piper si sare;

Se freaca putin untul si apoi se amesteca cu pestele, pana devine o pasta omogena;

Se scot samburii de la masline, se taie rondele;

Se taie ardeiul cubulete si mararul marunt;

Se amesteca usor totul si se pune in painea golita anterior, tasand cu lingura, pentru a usura felierea;

Se inveleste in folie de aluminiu si se pune in frigider pana a 2-a zi;

Se taie felii si se pun pe platou, efectul dat de culoarea maslinelor si a ardeiului in contrast cu pasta de peste va crea un success garantat.

Recomandari