Paine umpluta cu pasta de peste

Paine umpluta.cu pasta de peste poate fi un aperitiv excelent pentru o masa festiva, sau o solutie facila pentru pachetele pentru serviciu. Paine umpluta putem prepara cu o zi inainte si totul depinde de imaginatie sau de ce avem in casa. Pregatirea meselor festive pentru mai multi invitati este
Ingrediente
- lamaie1 bucata
- unt50 g
- marar1 legatura
- sare0 dupa gust
- piper0 dupa gust
- ardei gras1 bucata
- ton1 conserva
- masline verzi10 bucati
- paine graham1 bucata
Preparare
Se taie painea la un capat si se goleste de miez cu cutitul mai intai si apoi cu o lingurita cu coada lunga, pana ramane painea de maxim 1cm grosime;
Se curata pestele de oase daca este cazul si se amesteca cu zeama de lamaie, piper si sare;
Se freaca putin untul si apoi se amesteca cu pestele, pana devine o pasta omogena;
Se scot samburii de la masline, se taie rondele;
Se taie ardeiul cubulete si mararul marunt;
Se amesteca usor totul si se pune in painea golita anterior, tasand cu lingura, pentru a usura felierea;
Se inveleste in folie de aluminiu si se pune in frigider pana a 2-a zi;
Se taie felii si se pun pe platou, efectul dat de culoarea maslinelor si a ardeiului in contrast cu pasta de peste va crea un success garantat.
Recomandari
Newsletter Ele.ro




