Specific polonez

Salau polonez
Salau polonez

Salau polonez - Iubitorii de preparate din peste pot savura din plin aceasta reteta de salau polonez, care se prepara foarte usor si rapid. Salau polonez poate fi servit cu succes cu mamaliguta si mujdei.

Conopida in stil polonez
Conopida in stil polonez

Conopida in stil polonez este un preparat din bucataria traditionala poloneza care merita cu adevarat incercata. Conopida in stil polonez este delicioasa si rapida.

Salata poloneza de sfecla
Salata poloneza de sfecla

Salata poloneza de sfecla se serveste ca antreu. Salata poloneza de sfecla are un gust savuros si un aspect de milioane. Aceasta salata este vitaminizanta 100%, datorita legumelor proaspete si fragede. Faceti-va plinul de vitamine, pentru ca intram in perioada de iarna si avem mare nevoie de ele.

Pasca poloneza
Pasca poloneza

In foarte multe tari, nu se poate concepe pastele fara existenta pe masa de Inviere a unor preparate traditionala precum pasca, de exemplu pasca poloneza din Polonia. Pasca poloneza este putin diferita de retetele noastre de pasca, este preparata simplu si in acelasi spirit de paine sfintita, pe

Sarlota de ciocolata cu nuca
Sarlota de ciocolata cu nuca

Sarlota de ciocolata cu nuca este un desert de nerefuzat, apetisant, cremos si racoritor. Reteta de sarlota de ciocolata cu nuca este destul de facila, se prepara repede si poate fi un desert excelent pentru mesele festive, mai ales ca poate fi preparat din timp. Sarlota de ciocolata cu nuca este

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Relatia...
  • person

    ""nu vreau decat un colt de cer sa cada pe pamant...""

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right

 

Ofert Ele.rochevron_right
% reducere
Ghete dama Lorna Maro
Shop Ele.rochevron_right