Smantana de post

Smantana de post

In perioada postului laptele de vaca se poate inlocui cu cel de soia, care poate fi folosit pentru a prepara smantana de post. Aceasta smanatana poate fi folosita la diferite preparate, fara a se simti diferenta fata de cea adevarata.

Specificromanesc
Timp prepararerapid
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
post  
Recomandat pentru Dieta
Regim vegetarian  Retete de post  
Ingrediente
  • lapte soia100 ml
  • ulei de floarea-soarelui170 ml
  • sare0
  • zeama de lamaie1 lingurita
Preparare

Punem intr-un borcan laptele la temperatura camerei, uleiul, cativa stropi de zeama de lamaie si sarea.

Introducem in borcan mixerul vertical si mixam la viteza maxima pentru 2-3 minute si gata smantana.

O putem folosi imediat sau o putem conserva in frigider, intr-un vas inchis ermetic, pentru 1 saptamana.

Reteta recomandata de lauraadamache.ro!

Recomandari