Salata cu ciuperci la gratar si masline verzi

Salata cu ciuperci la gratar si masline verzi

O salata simpla dar minunata ca gust, ideala in perioada de post. Bucura-te de un pranz dietetic! Nu ai nevoie decat de ciuperci pleurotus si cateva masline. Aroma ciupercilor la gratar este una minunata!

Timp prepararesemipreparat
Statusinedit
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  1 martie  onomastica  post  florii  
Recomandat pentru Dieta
Regim vegetarian  Retete de post  
Ingrediente
  • lamaie1 bucata
  • usturoi uscat1 catel
  • ulei de masline3 linguri
  • sare0
  • piper0
  • masline verzi1 mana
  • patrunjel verde0
  • ciuperci pleurotus300 g
Preparare

Se spala ciupercile sub un jet de apa rece apoi se lasa sa se scurga bine. Se taie ciupercile pe lungime si se pun pe gratarul incins, uns cu putin ulei. Se prajesc ciupercile pe fiecare parte cate 5 minute. Se iau de pe gratar si se lasa la racit.

Intre timp, se prepara dressingul din ulei de masline, zeama de lamaie, un catel de usturoi zdrobit, sare si piper.

Se toarna dressingul peste ciuperci, se adauga masline verzi taiate fin si verdeata tocata marunt si se amesteca.

Recomandari